Nesze!szer

Hogyan vásárolj okosan?

2011. december 11.

 

 

A hol volt hol nem volt helyett a közeledik a karácsony közhellyel indítanánk, melyet így leírva talán annyira kedvelünk, mint a körménymagot az ételekben. Szóval. Van néhány viszonylag práktikás  tanácsunk a számotokra, mielőtt útnak indultok vásárolni. Start előtt készíts tervet! Ülj le magaddal és gondold végig, ki minek örülne. Legyen egy viszonylagos itiner a fejedben, mert ha össze és vissza lövöldözöl, annak órákig tartó tekergés és nem túl örömteli ajándékok lesznek.

Bármennyire is furán hangzik, ruhát nem igazán éri meg karácsony előtt vásárolni. Éljenek az utalványok! Eléggé hülyét kapsz, ha 27-én majd meglátod fele áron, de te tudod. Túl nagy merészséget ne vállalj fel, a konzervatív, apáca képzős rokonodnak ne most vedd meg a flitteres nadrágot, és a Mamádnak se a vörös rúzst, ha még szájfényt se látott közelről. A kozmetikumok érdekes terület. Sipos Zita, minden idők sminkese írta múltkor, hogy csak olyan ajándékot vesz, amit magának is megvenne. Ez egy jó irány. Ha szívesen kennéd magadra az adott krémet, vagy finomnak találod a parfüm illatát - jöhet. Az összecsomagolt karácsonyi kiadások szuperek, mi is javasoltunk ebből már néhányat. Egy dologra viszont figyelj! Sokszor úgy tűntetik fel, milyen praktikás is, mert mennyi minden extrát kapsz hozzá. Olvasd el ezt rendesen, mert igen gyakran felesleges cuccokat pakolnak bele, mert kinek van szüksége egy mini arclemosóra, azt úgyis adnak sokszor a DM-ben és jó lesz azt eltenni hosszú hétvégézésre. Inkább nézd meg, melyik kréme fogyott el Anyukádnak és vásárolj abból, ami már bevált neki. Amennyiben lehetséges, mindig szagold meg a kiválasztott testápolót, arcosságot, bármit. Mert sokszor szépen ráírják a dobozra: narancsos illatú és olyan intenzív, hogy a hajadat is eldobod tőle. Szóval, szaglászásra fel, hisz fontos, hogy örüljenek neki, ne fintorogjanak a karifa alatt! Sminkeknél arra törekedjél, ami már bevált márka nálad. Ne próbálkozz újdonságokkal, inkább okosan vásárolj! A MAC-ben például sosem csalódsz, vagy a Bobbi, vagy akár az Armani termékekben.

 

 

Apropó haj! Van egy oldal, ahonnan nagyon jól tudsz rendelni, legyen az hajszárító, sminktükör, epilátor vagy egy szakállvágó Apukádnak. Kedvenc Tigi termékeinket is megtalálod, még szuper rúzsokat is tőlük. Tényleg nagyon ajánljuk, mert megbízható és jó áras! ITT találod meg őket, mybeauty tools a nevük. Erősen like, megjön rendben a csomag és olcsók is.

Ha a pasidnak vásárolsz kozmetikumot, ott is vedd elő az orrodat. Az, hogy a villamos oldalán látod az Antonio Banderas parfüm hirdetését még nem jelenti azt, hogy szeretni is fogja. Őszintén szólva a túl olcsó nem lesz tartós. Amit például most tudnánk ajánlani, az a Gilette új csomagja. Ebben egy olyan borotva van benne, a ProGlide, ami még meg sem jelent itthon, viszont minden férfi álma lehet. A pengék ugyanis olyan vékonyak, hogy egyáltalán nem irritálják a szeretett férfi arcát. És szuper áron jutsz most hozzá, a DM-ben megtalálod az összecsomagoltaknál. Amennyiben nem tudsz vagy szándékozol túl sokat költeni, irány a Tesco! Nem a madaras, a sima. Megújították a beauty választékot és saját összecsomogolt csomagocskáik is vannak. 2-3 ezer forint körül már találsz otthoni pedizéshez való szettet, fürdősó, reszelő, kefe, papucs is van benne és nagyon jól néznek ki. Nem igénytelen, jutányos és mégis komoly ajándék. Mi is kaptuk a múltkor egy ilyet, hát adja a jót, tényleg! Ha barátnőknek gondolkodsz apró figyelmességen, akkor úgy jársz legjobban, ha fürdőgolyót, vagy illatos gyertyát vásárolsz. Az illóolajoknál felhívnánk a figyelmet arra, hogy a Primavera készítményei a legjobb minőségűek itthon. Itt nincs keverve hozzá minden más, és néhány csepp tényleg maga a csoda. Angol fürdőgolyók, tuti gyertyák rendelése pedig ITT! Mondjuk mi imádjuk a házilag készült ajándékokat is, a narancslekvár régi ismerős a konyhánkban, de a házi fürdősó is karácsonyra. Egyéb ötleteinkkel később jövünk, most ez csak néhány tipp volt, mielőtt nyakadba veszed a várost. És persze, hogy megérdemelsz majd utána egy nagy sütit és egy forró kakakót! Ez a minimum!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr423454831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása