Nesze!szer

Ne harapj citromba, inkább használd!

2011. október 27.

 

 

Savanyú tud azért az a citrom dolog lenni, be kell lássuk. Viszont találtunk a Rossmannban egy jó kis variációt rá. Citrom fahéj natúrszappan, az a neve. Nincs benne semmiféle hozzáadott anyag, amitől még jobban habzana, mert egyébként erre szoktak legtöbben allergiások lenni, úgy, hogy nem is tudják. Viszont kézzel készítették és teljesen natúr. Nyolcvan százalékos a glicerinanyag tartalma, így nagyon kedvesen ápol. Finomságos az illata, nem fogy el két perc alatt, sokkal egészségesebb a bőrödnek, mint egy tusfürdő. Próba cseresznye, akarjuk mondani - citrom. Neten is rendelheted, de a bioboltokban is megtalálod.

Yamuna Citrom fahéj szappan - 475 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr603334822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megadeth1 2011.10.28. 10:02:07

Semmi közöm a céghez, nem reklámot akarok csinálni, de eddig minden termékük szuper volt, amit próbáltam. Múltkor az auchanban akciósak voltak a szappanjaik. A gyöngyvirágos-mákszemes fantasztikus. Két tömbtől egy hónapig illatozik a fürdőszoba és használni is élmény. A másik kedvenc a testradírozós citromfüves.
Az algás masszírozó krémre fáj még a fogam, 1 literes, kevesebb, mint 3e Ft, semmi hozzáadott műanyag. Gyermekágy után neki is esek...
süti beállítások módosítása