Nesze!szer

E-sminksuli - Sminkre fel!

2011. július 04.
 
Az új bomba: M.A.C - Semi Precious
 
A M.A.C Mineralize kollekcióit mindig óriási várakozás előzi meg. Általában nyár elején rukkolnak elő a szemkápráztató kollekcióval, a leleményesebbek pedig már hónapokkal előtte tudomást szerezhetnek az újdonságokról, mégpedig a külföldi smink-blogokról. 
Idén is nagyot alkottak, nézzük hát az arcravalókat!
A választék igazán széles: 12 szemhéjfesték, 5 szájfény, 4 rúzs, 4 fényes arcpúder, 3 arcpír, mindezek felvitelét pedig 4 új ecset könnyíti. Textúrájuk selymesebb, mint valaha, még apróbbra őrölték őket, mint a megelőző években. Kivétel persze itt is akad, egy-két szemhéjfesték pergős maradt, de ügyesen ezekkel is lehet bánni. Az összetételükkel nem fárasztalak benneteket, legyen elég annyi, hogy drágaköveket porítottak, ami hiszitek, vagy nem, meglátszik a termékeken. A M.A.C nem kis labdával gurít… A Mineralize kollekciók kézzel készültek, egyenként keverik és gyúrják őket össze, majd kemencében sütik ki. Láthatjátok, hogy ugyanazon nevű termékek más-más megjelenésűek, tehát mindegyik egyedi és megismételhetetlen. Olyan, mint a női szépség, igazán megtisztelő a M.A.C-től!
 
 
 
Aki még nem szerzett be bronzosítót, most lehetősége van a pótlásra. Próbáld ki a Goldstone nevű Mineralize Skinfinisht: kívül napsütötte bronz, belül az üde barnaság eléréséhez rózsaszín, bézs és arany kapott helyett. Külön is használhatod a külső és a belső részt, de tudnod kell, ezek azért szerepelnek párban, mert kiegészítik egymást. A bronzosító is akkor mutat jól, ha feldobod egy kis rózsás árnyalattal – a barackokkal, narancsokkal óvatosan, alpoki tehenészlány válhat belőled, ha a precizitást mellőzöd. Az igazi bronzok pedig beszürkíthetik az arcot, pláne ha túl sok kerül belőle a bőrre. Érdemes először szakember segítségét kérned, ő segíteni fog arcszínedhez és karakteredhez megfelelőt találni.
A Mineralize szemhéjfestékek között el lehet veszni, lány legyen a talpán, aki nem ujjong mindegyik láttán. Az egy festéken belüli, különböző színű erezetek és színkombinációk páratlan végeredményt nyújtanak! „Ilyen szín nincs is a világon” felkiáltással szaladsz majd a kasszához és tuti imádni fogod. Vegyél Fix Plust is, ami egy speciális spray és egy másik fajta felvitelt tesz lehetővé. Kis tálkába, petri-csészébe vagy egyszerűen a kézfejedre fújj belőle, mártsd bele az ecseted, majd a nedves eszközzel nyúlj a porba, vedd fel belőle a megfelelő mennyiséget és tapogasd a színt a szemhéjadra. Először érdemes kevesebbel kezdeni, pláne ha még nem vagy gyakorlott, és fokozatosan dolgozni. Így, nedvesen feltéve ragyogóbb, sűrűbb lesz a szín, nem utolsó sorban a smink tartósságát is növeli ez a technika. Az arcpúdereknél, píroknál is használhatod a Fix Plus-t, csak szerintem nem érdemes, mert eléggé mű lesz tőle az arc. A Mineralize Skinfinish a szemre is alkalmazható, bár a csomagolásra nem ez van írva, de én mindig megszegem a szabályokat. 
Ilyen ragyogó tekintethez extra fekete pillák dukálnak. Ebben segítségedre lesz a Zoom Fast Black Lash, ami bár állandó termék, de ebben a limitált kollekcióban is megtalálsz. Éjfekete, selyemfényű, kivételesen dús szempillákat varázsolhatsz vele, a fülledt tekintet csak vele sikerülhet!
A rúzsok és szájfények színükben visszafogottak, csillogásuk azonban magával ragadó. A szájfények kényelmesek, emellett tükörfényűek. Elvileg hosszantartóak, de én is azok táborához tartozom, akik percet alatt lenyalják a fényt az ajkukról.
A választást rátok bízzuk, nem ajnározunk egy színt sem, pláne, hogy már elfogyott a kedvencünk, és mi sem kaptunk belőle. Szívfájdalom! Sétálj el az egyik MAC üzletbe, bátran kérd az eladó sminkesek segítségét, próbáld ki mindegyiket, szárazon és nedvesen is, és tiszteld meg magad és a nyarat azzal, hogy elviszel egyet haza. Szerintem kihagyhatatlan!
Utóirat: jelen cikk csak rajongásomat fejezi ki, nem reklámcélú!

 
Nesze!Detti
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr303037161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása