Nesze!szer

Készíts parfümöt Roger Moore feleségének!

2011. május 18.

 

 

Nem akarjuk beleütni az orrunkat nagyon a dolgodba, de... Találtunk egy remek lehetőséget, amely a szépség birodalmába vezethet el téged.

Zólyomi Zsolt, aki a hazai parfümőr, iskolát indít. És bizony, itt nem szorozni és osztani fognak a kis diákok, hanem szagolgatni, alapanyagokról okulni, marketinget és eladástechnikát tanulni, sőt, pszichológiát és parfüm stylingot is. Le Parfum Parfümiskola lesz a neve, és megmondjuk az őszintét, mi is erősen gondolkodunk rajta, hogy beüljünk az illatos padba az első foglalkozáson május 22-én. Akit érdekel, infot kérhet itt: contact@leparfum.hu, vagy a Le Parfum bolt facebookos oldalán is. Ja, és csak annyit teszünk hozzá, hogy Zsolt készíti Roger Moore feleségének saját illatát is. Hmmm...   

Na, beleszagolnál ebbe a világba? 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr532913964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása