Nesze!szer

Férfi játék

2011. május 08.
 
 
Napjainkban a férfiak is egyre többet törődnek megjelenésükkel. Igaz, ismerünk közülük olyat, aki ezt titkolja, de pontosan tudjuk kukkolja blogunkat. Nos, neki üzenjük, hogy ha bajusz- és szakáll igazításra szorulna talál luxus borbélyműhelyt az Ötödik Súgárúton NY-ban vagy szerényebb környezetben dél-afrikai bódéban. Négyzetméterártól függetlenül a borbélyműhely sokkal több, mint egy hely. A borbély hajat nyír és borotvál (hagyományos késes, illetve biztonsági pengés), nagy gondot fordít mindennemű felesleges szőrszál eltávolítására (orr, fül, nyakon lévő pihék). Emellett a borbély kényeztet és meghallgat.  Őszinte és bensőséges 'informális találkozások' lehetnek ezek egy olyan borbély üzletben, ahol kizárólag férfiak dolgoznak.  Hazánkban mégis évtizedeken át napszívta 'zárva' feliratú tábla lógott a poros kirakatokban, jóllehet a borbélyszakma nem halt ki teljesen. Sőt, reneszánszát éli, csakúgy, mint a nagyobb európai városokban vagy a tengerentúlon, ahol az NBC egyik munkatársa robbantotta ki a hagyományos borotválkozási lázat egy élő műsorban bemutatott penge performansszal, és egy hosszú cikkel, amelyben azt fejtette ki, hogy az eldobható, modern készülékek miatt a borotválkozás ész nélküli gyakorlattá vált. Itthon Rózsa Edvárd - a Pamacs és Penge blog alapítója - okítja, hogyan csúszik korrekten a penge és olt le, ha villanyborotvát veszel a kezedbe.
 
Edvárd, ezt  a penge alkalmazást ismered? Töltsd le itt
 
 
Tükörsima arcbőr csak és kizárólag hagyományos borotvakéssel érhető el, amely alkalmazása látványnak sem utolsó. Így válik rituálévá a mindennapi kötelező teendő, ha biztosan jár a kezed. Ha...
Bár arcodat olyan jól senki nem ismerheti, mint te, kísérletezni nem érdemes. Sőt, nem is szükséges többé! A Metropolitan szépségszalon és boutique a Szabadság-tér közelében elhelyezkedő Aulich utcában már borbélyszolgáltatást is kínál férfi vendégei számára. A szépségszalon 10-kor nyit, a borbély, Gödöny István azonban már 7-től fogadja macsó vendégeit. István borbély shavette igen szaki, úgy néz ki, mint egy borotvakés, de benne eldobható penge található. A fanatikusok saját névvel ellátott borotvakést is rendelhetnek, amit csak rajta használnak majd.
 
35 perces borotválás és arcmasszázs 3500 Ft
45 perces borotválás és arcmasszázs + orr- és fülszőrtelenítés 4500 Ft
 
Nesze!N
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr432887483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Borbélykaland az Ötkerben 2011.05.08. 21:44:55

 Flasi bá' üzletével kapcsolatban írtam korábban: gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Nos, nagyjából ugyanígy mondhatom a Metropolitan szépségszalon most nyílt Pesti Borbélyműhelyével kapcsolatban: gyerekek, borbélyügyben sincs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.05.08. 18:41:32

En szeretek borotvalkozni, de jobban szeretem magam csinalni.

Reterro 2011.05.08. 21:26:12

Én is így vagyok vele!

beautyka 2011.05.08. 21:45:25

Korábban volt már részetek borbélykalandban?

pamacs&penge · http://pamacsespenge.blog.hu/ 2011.05.08. 21:57:41

Vöhöhö, nem ismertem azt az appot – de a szükségét mennyiszer éreztem már....

beautyka 2011.05.08. 22:15:11

Végre, végre! Örülünk, hogy mi is mutathatunk neked valami újat!
süti beállítások módosítása