Nesze!szer

Bye, Bye szemöldöktetoválás

2011. április 13.
 
 
 
Soha nem tudtam megérteni, egy szép nőt mi visz rá arra, hogy a szemöldökét elcsúfítsa? Jó, jó lehet értem, szebb akart lenni – csak nem jött be. Ha belegondoltok, naponta találkozunk olyan lányokkal, akik otthon, házi praktika segítségével varázsoltak új szemöldököt maguknak, vagy épp szalonban szépültek, de a rossz minőségű festék netán az ügyetlen kozmetikus áldozatává váltak, esetleg mindkettő. A szemöldök az arc egyik legjellegzetesebb eleme, keretet ad annak, egyszóval nem árt, ha szép íves és a színe is passzol egyéniségünkhöz. Azoknak a lányoknak, akiknek ez nem adatott meg, illetve az idő már megtépázta egykor csillogó szemük keretét, megoldást nyújthat a kozmetikai tetoválás. Ezt is lehet ízlésesen, természetes hatással kivitelezni, (kék ruhafesték is dívott egy időben) ezért nagyon fontos a profi szakember választása, aki biztonságos kezébe ragadja a speciális sminktetováló gépet, hogy satírozott vagy akár szálazott technikával új értelmet adjon megtépázott önbizalmunknak. A jól kivitelezett tetoválás általában 3-4 év alatt tűnik el és kopása által rengeteget változik a színe, ezért akik elégedett voltak a végeredménnyel idáig ne várjanak, hanem már előtte újíttassanak. Most viszont segíteni szeretnénk azoknak, akik épp a lehetőséget kutatják természetes énjük újbóli megcsillogtatására. Jó hír, hogy van esély, akár 100% -os eredménnyel is eltávolíttatható a megkopott/megcsúnyult szemöldök tetkó. Több alternatívát kínálunk nektek, hogy kiválaszthassátok a számotokra legjobb megoldást.
Elsőként nézzük a lézer adta lehetőséget:
Viszonylag jó eredmény érhető el általa, de minimum 5-6 alkalom szükséges a sikerhez és nem ritka a 10-14 alkalom sem. Ez mind attól függ, milyen minőségű és állapotú tetoválással rendelkeztek.  Hátránya, hogy a lézer nem kiszedi a festéket a bőrből, hanem összeroncsolja és a pigment anyag a szervezetben marad, hogy aztán ott keringjen és keringjen.  
Ára szalononként változó, de általában 15-25 ezer forintig határolható be alkalmanként.
 
Ez egy meglehetősen új, kémiai eljárás, mely segít korrigálni vagy eltüntetni a nem kívánt tetkót. Kivonja a pigment festéket a bőrből a tetováló vagy sminktetkó színétől függetlenül, ami távozik is a szervezetből, mindezt fájdalommentes módon. Lényege, hogy alapos fertőtlenítés után a Rejuvi emulziót a bőrbe juttatják, ami magába szívja a pigmenteket és az var formájában ürül  testedből. Leválása után egy új, ideiglenes bőrfelszín képződik a helyén. Rendkívül fontos, hogy a szakember utasításait maradéktalanul tartsátok be és készüljetek fel arra, hogy a var bizony csúnya lesz! Nem is kicsit!72 óráig  szárazon kell tartani a sebet és meghatározott ideig speciális krémmel ápolod majd a beavatkozás helyét. Ha rászánjátok magatokat a procedúrára, akkor számítsatok arra, hogy a teljes „felépülés” heteket vesz igénybe. Közvetlenül a kezelés után néhány napig ne szervezzetek randit, a pörkösödés lezajlásáig tilos úszni, napozni, szaunázni, szoláriumozni (ez nem olyan nagy baj...) Szóval a szépségért meg kell szenvedni, ezt nyugodtan kijelenthetjük!
Nézzük csak, ez hogyan terheli a pénztárcádat:
Rejuvi módszerrel alkalmanként 10-15 ezer forinttól válsz meg, attól függően, hogy a bőröd hogyan reagál a kezelésre és az eltávolítandó terület mérete is befolyásoló tényező. Azzal számolj, egyszerre csak max. 2 cm” terület kezelhető Ezenfelül 4000 Ft a speciális krém, mely használata kötelező.
 
Lányok, ha a nap legnagyobb problémáját eddig az okozta, hogyan tüntessétek el hajatokkal, szemüveggel stb. csúnya vagy megunt tetoválásotokat, akkor hajrá, kalandra fel és nyárra már ismét magabiztosan, természetes tekintettel hódíthattok…
 
Nesze!Anna

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr352822796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása