Nesze!szer

Japán

2011. március 16.

 

 

Elmarad a tokiói divathét! A nemzetközi eseményt tegnap törölték a naptárból hivatalosan is. A Burberry részvényei látványosan megcsúsztak, de ez semmi a nukleáris epizódhoz képest.

Japanese Streets - az egyik legtekintélyesebb street-style blog. Napok óta nem frissül az oldala. Bár úgy gondoljuk, hogy ez nem azon időszak, amikor bárkit is érdekelne, melyik zoknihoz melyik cipő pásszol.  A blog alapítója Kjeld Duits most Sendai városából posztol jelentéseket a fészbukon. Mi is innen tudjuk, hogy a héten újra tudott meleg vízzel zuhanyozni, ami azért már jó hír! Respect mindenkinek Japánban, reméljük több áldozatot már nem találnak, csak csodával határos módon túlélteket. Az összetartás az igazán fontos most, ez legyen az utcai divat! Lesz még divathét Tokióban! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr472743805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása