Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Srácok, kell a púder?

2011. február 17.
 
 
 
 
Hölgyeim, most az a pillanat következik, amikor nyugodtan fellélegezhetünk és elfeledhetjük mindazt, ami az első randi előtti rémületről eszünkbe jutott. Ky Henderson, a ModernMan.com főszerkesztője, aki nem mellesleg a randi rovatot is írja, ellátott minket egy rakat jó és megnyugató tanáccsal.
 
-Hagyd a körmeidet. Ha szexisnek és magabiztosnak érzed magad tőle, hajrá, de felesleges sokezret költeni strasszos műköröm csodákra. Nem fogjuk észrevenni.
 
-Mindegy, hogy göndör, vagy egyenes a hajad, ha selymes és illatos. A lenövést is elviseljük, legyen ápolt, de ne stresszeld túl. 
 
-Ne vakold be az arcod. Enyhe szájfény, lájtos spirál, alapozó, ha nagyon muszáj, de ha maszkszerű, azt előbb észrevesszük, mint az apró bőrhibákat. Ja, és nem szeretjük, összekensz vele. A mitesszereket sem szoktuk észrevenni, ha agyonnyomkodod az arcod, és krátereket csinálsz, az sokkal feltűnőbb.
 
-Ne őrülj meg a szemöldöködtől. Egy-két kiálló szálat senki nem vesz észre, ha összenő, vagy szinte semmi nincs, azt sokkal inkább. De ha amúgy íve van, ne most tedd tönkre.
 
-Parfümmel csínján. Az legjobb, ha csak a közvetlen közeledben érezni, és ha harmonizál a saját illatoddal. Ezt nem mindig tudjuk megmagyarázni, de mindig megőrülünk tőle.
 
Köszönjük Ky. Megmentettél minket egy nagy rakat ideggörcstől.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr732668976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása