Nesze!szer

Pénteki praktika 3.

2011. január 28.
 
 
Ugye, az ember lánya nem érzi magát, mindig, minden körülmények között tökéletes alakúnak. Már Bridget Jones is hitt az alakformáló csodákban, igaz, az ő idejében még kéjelhárítónak tudtuk volna titulálni éktelen nagy bugyingóját. Szerencsénkre most a Triumph kihozta a Shape Sensation vonalát, amely annyira szép alakvarázsló darabokat
tartalmaz, hogy csak na. Minden darab ott tart és feszít, ahol annak kell. Léteznek ugye bennük rugalmas és rugalmatlan részek és az anyagössszetételnél felhasználták a legújabb technológiákat. Nekünk a kedvencünk a Retro Sensation vonal, amely letisztult vonalaival, oldalvarrás nélkül, körkötött fazonjaival karcsúsítanak. A klásszik formákhoz comb- és fenékformáló modellek is tartoznak és bármilyen ruha alá be tudjuk csempészni őket. Azért jók ezek, mert akinek nincs, annak hirtelen lesz dereka és hát a dekoltázzsal is mesterien bánik ez a kollekció. Úgy fogalmaznánk, hogy felvételükkel összerendezik, amit kell és ultra adag nőiességet adnak az alaknak. Természetesen mi továbbra is a sportban és a tudatos táplálkozásban hiszünk, de pontosan tudjuk, hogy jó egy-két ilyen csoda a háznál. A Triumph varázsos darabjai február közepétől kaphatóak majd a boltokban. Ám amennyiben a márkák szerelmese vagy, de azt gondolod, nem engedhetsz meg magadnak egy Dolce felsőt, akkor is van ötletünk a kelléktárban. Keresd meg a facebookon a Luxus stúdió nevű felhasználót és már ki is nyílik neked a csodák birodalma. Ez egy olyan bolt, ahol a legnagyobb márkákat vadászhatod magadnak. Lelhetsz itt akár egy jó Jimmy Choot, de még Cavalli kabátot is - olcsóért.
Ja, vagy téged is elkapott az influenza? Vagy meghültél és csak köhögsz. Készíts hagymateát, amelynek nagyon sok módja van. Mi egy nem túl bonyolultat ajánlunk most: moss meg három fej vöröshagymát, karamellizálj két evőkanál cukrot. Amikor barnás
már a színe, zuttyints rá egy liter vizet. Keverd el, aztán várd meg, míg felforr. Közben dobd bele a hagymák külső, barna héjait, bevállalósak beledobhatják az egész zöldséget. Azt te döntöd el, feldarabolva, vagy egészben teszed. 15-20 percig főzd. Hogy ne legyen olyan borzasztó íze, 5 percre dobj bele kamillateát is. Ezután húzd le a tűzről és hagyd kihűlni. Szűrd le, ízesítéshez pedig használj mézet vagy akár citromot is. Hidd el, nem ez lesz a kedvenc gourmet teád, de a hatása mindennél jobb. Jobbulást!
 
Nesze!P
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962621575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása