Nesze!szer

Kivetettük a jövődet!

2011. január 03.
 
 
 
Egész éves tarot jóslat mind a 12 jegy szülöttének

HALAK
Új út, új kezdetek. Ha a Halak havában születtél, akkor a következő évben te is érezheted a változást. Van esély egy párkapcsolat kibontakozására, és új barátságok is szövődhetnek, de mindenképpen az a lényeg, hogy erre az évre az újdonságok lesznek a legjellemzőbbek. Minden mozgásban van, nem szabad félni a változásoktól, és azt is fontos észben tartani,  ha valami véget ér, akkor esélyt kapunk arra, hogy valami más elkezdődjön.
 
KOS
Légy észnél! Ebben az évben könnyen megeshet, hogy a felelőtlenséged bajba sodor. Nem azonnal éreznéd a következményét, de a jövődre hatással lehet. Ne szórd a pénzt feleslegesen, mert elképzelhető, hogy egy nagyobb kiadás jelentkezik, és akkor majd jól jönne, amit most értelmetlenül elköltesz. Ismerkedések terén is figyelj oda, ne légy könnyelmű, mert később megbánhatod a tetteidet.
 
BIKA
A Bikáknak a materiális dolgokról szól ez az év. Még mindig nincs fellélegzés, jöhetnek még újabb kiadások is, de képes vagy megoldani a problémákat. Ilyenkor kell erősnek lenni, és kitartani. Ráadásul a rossz periódusok után általában jó jön, erre koncentrálj! Az év első heteit még át kell valahogy vészelned, meríts erőt a családodból, és a barátaidból!

IKREK
Használd ki az ebben az évben érkező lehetőségeket! Munka ajánlatok is várhatnak rád, az anyagi helyzeted is fellendülhet, és párkapcsolat terén is pozitív változás állhat be az életedben. Egy olyan ember érkezik az életedbe, aki mellett öröm lesz az élet. A barátaid is fontos szerepet töltenek most be a mindennapjaidban, szánj rájuk jóval több időt, és ha szükséged van tanácsokra, akkor ne késlekedj megkérdezni őket!
 
RÁK
Gondold át, hogy akik segítséget kérnek tőled, azoktól te mit kapsz cserébe. Vedd le magadról a mártír jelmezt, és inkább önmagaddal törődj! Használd ki a szabad estéidet, olvass, vagy csak pihenj, és koncentrálj arra, hogy közben milyen gondolatok kavarognak benned. 2011-ben próbáld jobban beosztani az energiádat, és az idődet, hogy ne szórd szét magad! 
 
OROSZLÁN
Azok az Oroszlánok, akik éppen egy kapcsolatból léptek ki, gondoljanak arra, hogy nem feltétlenül ők a hibásak. Vádolni sem szabad a másikat, de az önbírálatnak most nincs helye. Tedd helyre magadban a múltadat, hogy a jövőd is tisztább képet mutathasson. Kicsit úgy érezheted, hogy az emberek megőrültek körülötted, de ez nem baj. Csak annyit jelent, hogy jelenleg más minőségű energiára van szükséged. Ez az év meghozhatja számodra az igazi szerelmet is!
 
SZŰZ
Ez az év a tanulásról szól a Szüzek számára. Lehet szó egy új tanfolyamról, akár főiskoláról is, de az élet minden terére jellemző lesz, hogy sok- sok tanulságos helyzetbe kerülsz. Próbálj higgadt fejjel gondolkodni, és a mérgelődés helyett számolj tízig, gondold át, hogy az adott helyzetből mit kell, mit lehet megtanulnod.
 
MÉRLEG
Amennyiben csak elfojtod magadban a problémákat, akkor a végén akkorára nőhetnek, amelyekkel már nem lehet mit kezdeni. Azt is meg kell tanulnod, hogy a kapcsolatok általában nem egy életre szólnak. Ez az év vízválasztó lehet olyan szempontból, hogy a labilis kapcsolatok (legyen szó párkapcsolatról, barátságokról, vagy munkakapcsolatokról) könnyen felbomolhatnak. Tanuld meg elengedni azt, aki már nem tesz boldoggá!
 
SKORPIÓ
2011 a változások éve lesz a Skorpiók számára. Minden téren nyitottnak kell lenned az új dolgok iránt, és szükség lesz a családod segítő támogatására is. Nem kellene ennyire félned ezektől, hiszen sok jó dolgot is tartogathatnak. Új emberek, új impulzusok érnek, amelyek a jövőben pozitív hatással lesznek majd rád.
 
NYILAS
Egy szerelem kibontakozása várható a Nyilasok életében a következő hónapokban. Az energiádat most a párodra fordítsd, illetve ha még egyedül vagy, akkor most nyisd ki jól a szemed. A szexuális energia felszabadulását jelzi a tarot, mely önfeledt boldogsággal jár. Ne agyalj most olyan kérdéseken, hogy „de meddig tart?”, csak élvezd a pillanatokat. Most erre van szükséged!
 
BAK
A Bakok is könnyen pára lelhetnek ebben az évben! Egy új ismeretség érdekes végkifejlettel járhat. Feleslegesen gondolkodsz, vagy mérlegelsz, 2011 első hónapjaiban a találkozásokból pozitív kimenetű kapcsolatok születhetnek számodra. Ebben az esetben is igaz, hogy élvezni kell a pillanatokat, és nem szabad közben gondolkodni, vagy előre vetíteni a jövőt.
 
VÍZÖNTŐ
Lazíts, és koncentrálj kicsit! Észre fogod venni, hogy már régen ott van előtted az, amire, vagy akire vártál. A következő hónapok változásokat hozhatnak a munka terén, és párkapcsolatilag is. Ha van türelmed kivárni a változásokat, és nem csapkodsz jobbra-balra, akkor 2011 egészen kellemesen telhet számodra. Bízz magadban, képes vagy elérni az álmaidat, és ebben az évben még csak sok energiát sem kell erre fordítanod. 
 
 
Zoltán Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr32555925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása