Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. április 12.

 

 

lopas_szilasi_marti.jpg

 

Aki abban nevelkedett,hogy abban nincs semmi baj ha elveszed a másét, mert az erősebb kutya fogja megtenni azt , amit tudjuk,hogy folytatódik.,mit..Csak a kérdés az, hogy mi a valódi erő?

A kérdés az,hogy ellopni valamit,egy rendszertől, közösségtől,a barátoktól, vannak akiknek ebben semmi megvetnivaló nincs.Akik úgy állnak dolgokhoz,hogy kitalálnak a lopáshoz,egy ideológiát az elme számára, teljesen elfogadhatóvá teszik,magyarázatokkal.Ha egy szinten már tudjuk,hogy léteznek törvények,melyek nem a földi hanem az Univerzum törvényei,akkor ez a “lehetetlen”kategóriában mozog nálunk.De akkor is ha a szüleink becsületes emberek,és így neveltek.Sokak küzdenek most a pénzzel,van nincs,jön megy. Van e olyan terület ahol inkább elveszel másoktól,mert ez nekem jár gondolatisággal megtámogatva.Tudsz e úgy gondolkodni,hogy te valójában én vagyok,tudsz e úgy gondolkodni és vezettetve lenni,hogy tudatosan teszel bele valami emelőt a közösbe.Lopni,nem csak egy kiflire gondolok.A munkahelyeden,a főnöktől mert neki sok van,a közösségedben,lehet ez a másik bármely erőforrása és energiája,nem csak pénz vagy tárgy. Megdolgozik lehozza az infót, megvalósítja valaki,te pedig kérdés nélkül a magadénak érzed. Addig amíg ezek nem tisztulnak meg egyéni szinten, ne várjunk többet,magasabb szinteken sem.

Ami a kollektívben masszívan van,az a valóság ami kibontakozik és látható. Az igazság pedig a szívünkben van, nem máshol. Ha elakadásod van a pénzzel, akkor legyél még önzetlenebb, gondolj a nagy egészre és ne adj teret a félelmeknek, hallgasd a szívedet, hogy meghalld.

Szilasi Márti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7318093392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása