Nesze!szer

Mit üzen a Tarot jövő évre?

2010. december 27.
 
 
Az éves tarot nagyon hasznos dolog. Ezért mi is szépen megtudakoltuk, milyen történések várnak 2011-ben a Nesze!szer olvasóira. Mi már halljuk az esküvői harangokat! 
 
2011 nagy általánosságban sokkal jobb év lesz, mint az elmúló. Az év elején érkező energiák segítenek a blokkok feloldásában. Az eddig zötyögő dolgok hirtelen beindulhatnak, és jó irányt vehetnek. Az év első három hónapja kedvez az anyagi jellegű kérdéseknek. Érdemes lesz ekkor hosszú távra gondolkodni, szerződéseket kötni, és olyan munkákat elvállalni, amelyek minimum fél évre szólnak. A gyümölcse is meglesz a befektetett munkának, egészen szép summákat ígér a tarot. Fontos azonban a mértékletesség betartása, ne költekezz feleslegesen, mert 2011 második felében szükséged lesz a pénzre. Nem szabad megijedned, ezek a váratlan kiadások örömmel töltenek majd el, utazásra, és egy régen áhított tárgy beszerzésére kell inkább számítani!
Ez az év kedvez a külföldi utazásoknak is, illetve mindenképpen jellemzőek lesznek a flörtök, kalandok erre a 12 hónapra. A Vénusz éve meghozza a nőiség, a nőiesség kibontakozását is. Érdemes már januárban "rádolgozni" erre egy új frizurával, vagy ha szükséges, akkor a diéta elkezdésével. Új, mély barátságok is szövődhetnek jövőre, olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik hosszú távon hatással lesznek az életedre. 
A párkapcsolatokban mozgás, lendület várható. A látszatból, vagy megszokásból fenntartott kapcsolatok végérvényesen elmúlhatnak, míg a most még csak bimbózó szerelmekből akár házasság is lehet. Hagyd, hogy NŐként kezeljenek, eszedbe se jusson meghódítani a pasit! 
2010 utolsó napjaiban csinálj mérleget: mi minden történt veled idén, és mit szeretnél elérni jövőre. Írd le a vágyaidat, tedd ki a papírt az asztalodra, vagy a hűtődre, hogy rendszeresen lásd, és bevonzhass mindent, amire szükséged van.
 
Egész éves, részletes sorselemzés tarotból 2011-re! 
December utolsó, és január első hetében szeretettel várok mindenkit Budapest belvárosában.
 
Zoltán Tamás
 
+3630 555 7931
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr52541468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása