Nesze!szer

Kristállyal kivert kontaklencse

2010. december 21.
 

 Csillogjon a tekinteted Swarovskival!
 
Kontaktlencsés sorstársak, figyelem! Ilyet még nem láttatok! Egyik délután, az interneten szörfözvén, teljesen véletlenül akadtam erre a becses darabra, vagy éppenséggel mondhatni párra. Engem felcsigázott. Eléggé.
Ez nem zöld, kék, barna, vagy ilyesmi lencse, amivel szemszínedet manipulálhatod, hanem olyasmi, amivel szó szoros értelmében elkápráztathatsz mindenkit. Persze, ők fogják hinni, hogy a szemük káprázik, pedig csak a tiéd! De az nagyon. Elmondjam hogyan? Oké, legyen! Úgyis nyakunkon a karácsony, a szilveszter. A plázák már több mint egy hónapja csillognak-villognak. Miért ne tennéd te is? 
 
Anthony Mallier, indiai dizájner álmodta, majd tervezte meg nekünk ezt a gyönyörűséget, vagyis nevén nevezve a Sparkle kontaktlencsét. A lencse szélén, körben elhelyezett, akarom mondani, a lencsébe beolvasztott Swarovski-kristályok kölcsönözhetnek szemednek olyan ragyogást, mint azelőtt soha!
A Sparkle kontaktlencse második helyezést ért el a Crystal Vision és a Designboom cégek közösen kiírt pályázatán. A versenyre 4074 darab pályamunka érkezett, 92 országból. Ja, igen, egy olyan feltétel adott volt, hogy a hétköznapi dolgokból varázsoljanak a kristályok segítségével valami egyedit, valami trendit, valami nem olyan hétköznapit. 
Itt egy kérdés azért felmerült bennem. Ez a csúcs szuper alkotás miért „csak” az előkelő második helyen végzett? Mi előzhette ezt meg?  Rákerestem. Hát, tudjátok mi? Egy Swarowski-kristályos egér. Mindegy. Az én, kristály nélküli, de kontaktlencsés szememben ez áll az első helyen! 
„A Swarovski mára a szinonimájává vált annak, hogy valami tündöklő, különleges dologgal dobjuk fel a hétköznapi életet” - mondta a tervező.
  A Sparkle nem más, mint egy kísérlet arra, hogy a legkifejezőbb módon hangsúlyozzuk saját egyéniségünket, ezt pedig a szemen keresztül tehetjük meg”.
Szép, szép, különleges, ha tehetném, szívesen ki is próbálnám, de pár félelmem azért lenne vele kapcsolatban. 
Nem zavarják-e az ember szemét azok a gyaníthatóan méregdrága kristályok? (Árat sajna nem találtam…). Mindannyian tudjuk, hogy egy lencse, sőt sok lencse sem tart örökké. Mi van, hogyha elhasználódik, kilyukad, elszakad? ( Az utóbbi kettőhöz elég egy rossz mozdulat is.) Ilyet ugye már nem tehetsz a szemgolyódra, és akkor már nem téged néznek, hanem te is csak nézegetheted a beolvasztott Swarovski-kristályokat a tönkrement lencséden. Mert azt mi sem gondoljuk, hogy esetleg kidobnád, ahogy általában egy sima lencsével tenni szoktuk, miután lejárt. Ugye? 
Nekem tetszik! Nektek?
 
 
Nesze!Andi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr272529631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chenjinjing888 2010.12.22. 08:38:08

last top quality examine [url=http://www.replicamallwatch.com/]replica watches[/url] by an Expert: just before handing more than the observe towards www.replicamallwatch.comthe customer, an professional technician creates a last top quality inspection to make sure that www.replicamallwatch.comthis observe is no cost of each achievable error, equally in look as well as in operation.
süti beállítások módosítása