Nesze!szer

Brutál tekintet a világra

2010. november 12.
 
 
Egy nagyobb rendezvény vagy átmulatkázott éjszaka után nincs mókásabb, mint amikor az ember másnap úgy ébred, hogy a párnán pislog mellette az előző este felrakott soros műszempilla. Kijózanító tud az lenni eléggé. Évekkel ezelőtt tudtam is örülni, amikor bejöttek az első szempilla hosszabbító termékek az országba. Ott vesztettem el csak a lelkesedésemet, amikor kiderült, hogy olyan három órát kell kibírnom mozdulatlanul az új pillák érdekében. Én imádtam őket, csak az izgága természetem nem.
Aztán felfedeztem a LuXLash-t, amiről szépet és jót mondtak csak. Ha-ha gondoltam én, nem olyan fából faragtak engem, hogy csak úgy bekajáljak mindent. Így befeküdtem egy hosszabbításra néhány napja. Az egyik legjobb az volt, hogy kiderült, egy-másfél óra maximum az egész művelet. Hát ezt imádtam. Konkrétan elég meggyötörten érkeztem az ákcióra, így nem is ártott némi pihenés. Először szépen letörölték a sminkemet, zsírtalanítottak, sajnos csak a szemeimnél, aztán kaptam kis gélpárnákat alájuk. Úgy festettem, mintha két fél kiflit helyeztek volna az orcámra. Aztán átfésülték a pilláimat, majd megkezdődött a művelet. Almási Heni, aki végrehajtotta rajtam a műveletet, applikátorral vitte fel a természetes ragasztót a pilláimra, majd jöttek szálanként a kis cukikák. Ezt én már ugye nem láttam, csak hallomásból, mert persze kérdeztem közben rendesen. Egész bírható volt a dolog, nem akartam világgá menni az unalomtól, csak úgy kétszer. És ni, másfél óra alatt tokkal és vonóval együtt meg is született a csodálkozó tekintetem. Heni választotta ki, mekkora szálakat rak fel nekem, hiszen ez is eltérő. Kérhettem volna színes pillákat is, vagy akár egy türkiz Swarowski kövecskét is a végükre. Ezt a magasságot kihagytam, érdekes lenne a csillogó tekintetem egy szerdai hajnalon a 4-es villamoson. Kaptam cuki kis fésűt, amivel gondozom a drágákat azóta is, mint a gyepet, és még spiráloznom sem kell reggelente. Arra számoljunk, hogy egy olyan tízes felett van az egész művelet, persze extrák nélkül.

Aki vágyna arra, hogy maga is építsen jó kis pillákat másoknak, megérdeklődhet mindent a www.luxlash.hu oldalon. Ismerve saját hiányosságaimat, ezt én ugye meg sem próbálom, csak elég csábító tekintettel nézek azóta is a világra. Azt kell mondjam, hatásos ez a szempilla-hosszabbítás, még ha azóta el is hagytam már itt-ott néhány szálat. Köszi Heni! 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr542444394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása