Nesze!szer

Hajtrend 2010 Ősz-Tél

2010. október 07.
Divatos, hordható, elegáns
 
 
Érzékiség, csábítás, nőiesség: ezek a 2010 ősz-téli hajdivat alapelvei. A nők vérbeli nőkként, a férfiak pedig macsókként tűnnek fel előbb a kifutókon, később pedig – mindannyiunk legnagyobb örömére – már az utcákon. A férfias nők és puhány hímek elköszöntek ez időszakban: helyüket a határozott nemek vették át. De lássuk, mégis mit jelent ez hajak tekintetében?
 
 
Az idei divatnak megfelelően igazán csábosak leszünk, vonzerőnk pimaszul ragadja meg a tekintetet, hosszú és vad, mégis a végletekig kifinomult kinézetet kölcsönözve. A hajszínek a rezes és intenzív szőke árnyalataiban játszanak, a mézszőkék a platinával keverednek, míg ajkunk vérvörösen izzik. 
 
A korszak másik megoldása az extravagancia. A merész külső ellentettjeként lágy formájú hajakat találunk púderes szőke és meleg barna árnyalatokba burkolva, ami tovább erősíti a kontrasztot. A színek barna melegségét intenzív rezes árnyalatok élénkítik, amik varázslatos erővel ruházzák fel viselőjüket. A színek dinamikáját az arcon a fagy és a jég színei kölcsönzik. 
 
Ha visszafogottságra vágyunk, bátran nyúlhatunk a bevett frufru felé, de akár egy divatosra vágott retrós „bubifrizura” hullámos beállításával is új külsőt varázsolhatunk magunknak pillanatok alatt. Arra figyeljünk csupán, hogy a haj és a száj összeillő színekben játsszanak, míg szemünket és nyílt tekintetünket egy csipetnyi csillámmal emelhetjük ki. 
 
Mint látjuk, nincs új a nap alatt: az idei ősz-tél is az ismert elemeket vegyíti. Ha előkeresünk néhány, pár éve készült fényképet, vagy divatlapot, kis túlzással a mai divat köszön vissza. Göndörítsünk, hullámosítsunk, kócoljunk, borzoljunk kedvünkre, és legyünk merészek, ha pedig karakterünk engedi, bátran vállaljuk be a vörös és a lila divatos árnyalatait, a szőke vadító palettáját. 
 
Nesze! Hansági Dorka
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr822352811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása