Nesze!szer

Reggeli Nesze

2024. szeptember 26.

 

egymashoz_valok_vagyunk-e.jpg

 

Nagyon sok párkapcsolatot - és egyéb közeli kapcsolatot - el sem szabadna kezdeni, mert már az első pillanattól érezhető a dinamikai különbség, vagy rezgésbeli összeegyeztethetetlenség, a szakadék vagy ha úgy tetszik, dimenziókülönbség, mégis belekezdünk, aztán benn is ragadunk, szeretünk ragaszkodni a szenvedéshez, hisz a tudatalattink ezt a programot ismeri, ez vált komfortossá, ezt láttuk, ezt tanultuk és ezt ismételjük. 
Azt kell megérteni, hogy nem vagyunk valók akárkinek, illetve nekünk sem való akárki. Első pillanatban lehet már érezni, valaki nekünk való, vagy sem, meg kell tanulni hallgatni erre a belső hangra, első megérzésre és egy csomó felesleges kört, tanítást, szenvedést el lehet így kerülni.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr318500888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása