Nesze!szer

Reggeli Nesze

2024. július 09.

 

stylish_over_30.jpg

 

A 40 es évek vége és 50 évek eleje óriási lehetőség. Óriási transzformációs esély arra, hogy a valódi potenciáljainkat megnyissuk magunkban, hogy szárnyaljunk, hogy végre megéljük a kreatív teremtő erőnket, hogy végre megengedjük ,hogy elsők legyünk magunknak, képesek vagyunk a hosszú házasságot megújítani, képesek vagyunk a szexuális életünket is teljesen új alapokra helyezni, mélyülni, áramolni, mert itt ezen a ponton van egy óriási megújulási lehetőség minden egyes ember számára.Minden nő számára.
Ne engedd ,hogy elbizonytalanítsanak.Ne engedd,hogy ebben a programban tartsanak,hogy vége az életednek nőként 30 felett. Lásd a lehetőséget a változásban, a nyílási pontokat, csatlakozz le arról a közös hitprogramról,hogy vége az életnek és az örömöknek 50 felett, hogy a szépséged meghalt, hogy csúnya vagy, és nem kellesz. Nyiss egy új valóságot az elmédben , ezen energetikai események ebben is segítenek. Van választásod.
Szilasi Márti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3318443075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása