Nesze!szer

Ezek a cukrászdák a legjobbak idén!

2024. június 18.

 

 

egy_csipet_torta.jpg

 

A sütemény az egy életérzés. Jár nekünk és kész. Hétvégén mi gyakran megyünk cukizni, vannak kedvenc helyeink természetesen, de most mutatok egy rangsort a témában nektek. A  Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáját. Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte meg a kiadványban az év legjobb teljesítményét jelentő Év Cukrászdája díjat, így ezzel Magyarországon a Mihályi Patisserie után második cukrászdaként a Hungarian Pastry Shop Best of The Best cím viselője is.
De nem csak a legédesebb helyszíneket, hanem a legkreatívabb szakembereket is díjazták. Az idei évben a Dining Guide egy új díjjal, az Év Cukrásza Díj odaítélésével ismerte el egy kimagasló éttermi cukrász teljesítményét. Az éttermek kínálatának egyik, ha nem leglátványosabb elemei a tányérdesszertek, azok prezentációja, innovációja és azzal együtt mindenki számára érthető megoldása a vendégélmény magas színvonalú megvalósításához elengedhetetlen. Az elmúlt időszakban Budapest egyik legimpozánsabb luxusszállodájának a Four Seasons Hotel Gresham Palace cukrászatának vezető cukrásza a nemzetközi
viszonylatban is meghatározható szakember Szűcs Árpád új éttermi desszertjei kiemelkednek a magyar éttermek desszert kínálatából. A cukrász séf kitűnő érzékenységgel összeállított választékával egyedülálló módon ötvözi a klasszikus és modern éttermi desszert és cukrászati termék kínálatot.
Az idei év újdonsága volt még, hogy a Dining Guide külön fejezetben foglalkozott a fenntartható gondolkodású vendéglátóipari egységekkel, mely a globális értelemben vett fenntartható, felelős magatartást és működtetést jelenti. Így nem csak az éttermek, de a cukrászdák között is megszületett a TOP 10-es lista, mellyel továbbra is arra szeretnék ösztönözni a hazai vendéglátókat, hogy folyamatosan edukálják kollégáikat, keressék azokat
a lehetőségeket, amelyek segítségével kompromisszumok nélkül csökkenthető a környezeti lábnyomuk.
Top 10 cukrászda a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz szerint:
 Málna The Pastry Shop
 Százéves Cukrászda
 Auguszt Cukrászda Fény utca
 Bergmann Cukrászda
 Chouchou
 Egy csipet torta
 Kollázs Brasserie & Bar
 Gerbeaud Cukrászda
 Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
 The Ritz-Carlton, Budapest

Dining Guide Hungarian Pastry Shop Best Of The Best: Málna The Pastry Shop
Fenntartható cukrászdák a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz szerint:
 Chouchou
 Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
 Apátsági Rege Cukrászda
 Erdős És Fiai
 Ideál Desszert
 Jardin
 La Téne
 Lujza &Koriander
 Mon Petit Dessert Boutique
 Vaj

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3718426479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása