Nesze!szer

Reggeli Nesze

2024. május 23.

 

csak_a_kulso_idezet.jpg

 

Nem érdemel meg és nem fog boldogságot adni, akinek a külsőd az első. Egyszerűen azért, mert még csak annak él amit lát, nem annak, amit érez. A figyelme a fizikaiban van és nem a lelkében. Kint pedig nem lehet szeretetre, csak élvezetre lelni, amire pont azért van szükség, hogy a belső űrt elnyomja valakiben.
Amíg valaki csak a testét építi a szelleme és a lelke helyett, olyan lesz, mint egy üres dió, kemény és a lényege, ami táplálna hiányzik és feleslegesen törtük fel.
Ez nem azt jelenti, hogy hanyagold el a tested, de elegendő önmagadnak tetszeni és annyit ráfordítani a külsődre, amivel még a lelki és szellemi egyensúlyod is megmaradhat. Nem kell megfelelned senki elvárásának, ami a kinézetedet illeti.
Héderváry Kovács Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8118410223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása