Nesze!szer

Reggeli Nesze

2024. március 05.

 

zold_pottyos_ruha.jpg

 

 A meditációk adta képek, az álmodozás, a vágy, a hiány és magány betöltésére szolgáló relaxáció mind illúzió. Őszintén szólva, szerintem ezért nincs sok embernek minőségi élete, vagyona és főleg, párkapcsolata.
Természettel jók vagyunk, fákat ölelünk, beszélgetünk az állatokkal, látjuk a tündéreket, töltődünk és emelkedünk, de az Együtt, amire vágyunk, az csak úgy tud beteljesedni, ha itt, Lent, az anyagban is megtörténik. Az anyag törvényei viszont mások. Úgy is felfoghatjuk, hogy az anyag kőkeményen megmutatja azt, ami esetleg bennünk akadály, mert mondjuk álmodozol a szerelemről, de a valóságban, az életedben már sok éve nincs senkid, vagy ha van, társas magányban szenvedsz. Miközben tudod, hogy van más is, lennie kell ennél többnek is.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1118345523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása