Nesze!szer

A Bridgeton 3. évadának ruhái - elegancia pasztellben

2024. január 07.

 

 

 

 

Bridgerton 3. évad poszter Penelope
A Netflix rajongók pontosan tudják, hogy újabb szezonhöz közeledünk.
Polin Bridgerton 3. évad
Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) a Bridgeton 3. évadában.
Nicola Coughlan Bridgerton 3. évad ruha

 

2024-ben varázsolni fognak a Bridgeton karakterek, bár van, akinek elég fájó a hiánya. A divat azért maradt, a kosztümös filmek szereplői nem szenvednek kárt semmiben. A Regency-korszak hauter couture világa beszippant, bármennyiszer is gondolja az ember, milyen iszonyatos kín lehetett viselni a cuhákat. Penelope Featherington és Colin Bridgerton bimbózó románcának kibontakozó világa sokakat beszippant majd, Penelopé gyakorlatilag az árnyékból lép elő és minden változását bőven mutatja a ruhatára is. Hirtelen eltőtűnik a dereka, a teste pedig pasztell anyagokba bújik. 

 

Az olyan visszatérő figurák, mint a Bridgerton és a Featherington család, valamint Lady Danbury és Charlotte királynő továbbra is státuszukhoz méltó pompát mutatnak a viseletükben. Az új karakterek bemutatása minden bizonnyal további változatos anyagokat és megoldásokat hoznak, miközben a londoni elit társadalom  labirintusában utazunk az intrikák hálójában. Buja háttér, nevezhetnénk így ezt az egész sorozatot, súlyos kelmékkel, drapériákkal, függönyökkel és fülbevalókkal. 

Luke Newton Nicola Coughlan Bridgerton 3. évad ruhák

 

Bridgerton 3. évad öntött ruhák
Ruth Gemmell, Florence Hunt és Hannah Dodd pasztell színekben pompáznak, tükrözve Bridgerton előkelő társadalmi megjelenését a 3. évadban.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9818293575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása