Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2023. december 30.

 

 

szerelem_csernus_mariann.jpg

 

... a társ tükrözi azokat a részeinket is, amire nem vagyunk tudatosak.
Ez nem azt jelenti, hogy ha egy számodra nagyon kellemetlen valaki szeretne téged, akkor te ugyanolyan vagy, mint ő!! Nem.
Azt jelenti, hogy az éppen aktuális rezgésed milyen szinten van, és annak megfelelő “társ” kerül be a teredbe. Egy fecske itt sem csinál nyarat. De ha már feltűnik, hogy megint egy olyan kategória jelent meg, aki NEM az, akire vàgysz, akkor az már nem egy pillanatnyi állapot, hanem ismétlődő minta.
Ahogy érzed magad a testedben, ahogy viszonyulsz magadhoz, amit gondolsz magadról, -és ezek lehetnek nem tudatosan is- , szóval mindez képvisel egy bizonyos rezgésszintet, frekvenciát. Ehhez azok tudnak kapcsolódni, akik szintén ezen a mezsgyén tartózkodnak. Ha azt tapasztalod, hogy pl azok találnak meg, akik nem vesznek komolyan, más értékrendet képviselnek, vagy éppen nem vesznek észre… stb…, akkor ahhoz, hogy ez megvàltozzon, neked szükséges változni.
Csernus Mariann

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3418291359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása