Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. december 15.

 

nem_ugy_tortenik.jpg

 

Attól, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy te akarod, az még nem jelenti azt, hogy nem jól történnek. Attól hogy nem úgy van, ahogy te akarod, attól még jól van. Sokszor esünk abba a hibába, hogy eltervezzük, hogy minek, hogyan kell megtörténnie mert szerintünk az úgy lesz jó. Azonban a tervezésünket egy állandóságra alapozzuk, ezzel teljesen kizárjuk a változó tényezőket, megfosztva magunkat attól, hogy új dolgok és tapasztalások történhessenek velünk.
Pedig az élet változik, a körülmények változnak. Ideje változtatnunk a szokásainkon, és ideje az irányításból alábbhagyni. Most nem azt a világot éljük, ahol mi diktálunk. Aki tudja érzékelni a körülöttünk lévő Teret, az tudja, hogy most az energiák diktálnak nekünk, embereknek. Ami az egyik nap még működik az a következő nap már nem. Ami eddig biztos volt, most bizonytalan lett.
A világ változik... minden változik. Ha meg akarod óvni magad az összeomlástól, akkor lépj egyet hátrább és csak engedd meg, hogy bármi is megtörténjen. Attól, hogy nem úgy történik, ahogy te akarod, attól még hidd el, minden rendben.
Dömötör Aletta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr518280779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása