Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2023. november 04.

 

szint_felett_szeretet.jpg

 

Egy bizonyos rezgésszint fölött csak Szeretet van. Nem tud más lenni. A szeretet nem cselekvés, hanem rezgésállapot. A szeretet maga az isteni energia. A mindent átszövő isteni energia. Nem érzelem. Nem kell hozzá feladnom a saját értékrendemet, nem kell a másik embertől átvennem semmit.
Olyan tanítás nincs, ami végső soron nem a szeretetre tanít. Olyan tanítás nincs, ami a bezárkózásra, a falak felhúzására, a bizalmatlanságra, gyűlöletre, elkülönülésre tanít. Minden tanítás a szeretet minőségét akarja magasabb szintre emelni benned.
A valódi szeretet csak van, nem függ senkitől, semmitől, ha felemeled magad isteni minőségedhez, érezheted, hogy csak szeretet van mindenhol. Nem tud nem lenni. Egyszerre kivilágosodik a tér, megkönnyebbül a lelked, mosolyogni kezdesz, öröm és fény árad belőled.
Ne erőlködj senki "megszeretésével". Keresd ezt az állapotot. Engedd el a mindent jobban tudó elmédet, a korlátozó hitrendszereidet, a büszkeségedet, rakd le a képzelt terheidet, és érkezz meg végre a Valóságodba.
Botos Orsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4018248985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása