Nesze!szer

Lelkesen mondom: Lelkes ásványbörze lesz a hétvégén!

2023. október 04.

 

 

amazonitfustkvarccal.jpg

 

Ásványokban gazdag hétvégét kívánnék így előre mindenkinek. Most lesz ugyanis az ásványbörze, ami egy igen kedvelt program lehet kicsiknek és nagyoknak is. Mi most nem érünk rá, de aki tud, menjen! 

Hogy miért is jó elmenni egy ásványbörzére? Mert mindig más és más a kínálat. Mindig lehet valami újdonságot találni, igazi kincseket. Legyen szó szálban kínált ásványokról vagy kész ékszerekről, vagy egy-egy dísztárgyról. Ez az a hangulat, a pezsgés az, amihez hasonló más rendezvényen nincs. Itt az ásványok rezgése, az árusok kisugárzása az, ami egyedivé teszi az eseményt. A 110 hazai és külföldi kereskedő, 2000 négyzetméteren várja Önöket. A rendezvényre érdemes családdal, barátokkal érkezni, mert mindenki talál
magának érdekességeket, sohasem látott különlegességeket.
És persze programok is vannak bőven! 
- Interaktív földtudományos játszóházak és bemutatók.
- 3D vetítés barlangokról.
- Kígyósimogató fotózási lehetőséggel.
- Drágakő-határozás.
- Szakmai előadások.
- Aranymosás.
- Kreatív játszóház.
- Arcfestés, henna és csillámtetoválás.
- Üvegfestés, homokkép, szerencsefa készítés.
- UV lámpás ásványbemutató.
-

Bemutatjuk az „Év ásványa 2024” jelöltjeit:

- Cirkon
- Földpát: (amazonit, holdkő, labradorit, napkő)
- Korund: (rubin, topáz)

A rendezvény részét képezi – az ásvány- és ékszervásár mellett – az Egészségsziget, ahol az egészséges életmódhoz és az ezotériához kapcsolódó termékeket és szolgáltatások lesznek.
Helyszín: MoM Sport - Uszoda és Rendezvényközpont, érdemes elővételben megvenni a jegyet, mert tavaly azért szép sor volt. Kőgyűjtésre fel! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4618227737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása