Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. szeptember 26.

 

a_tars_tukor.jpg

 

A társ tükör. Ő csak visszatükrözi azt, ami bennünk van. Azt, amivel dolgunk van.
Bármennyire is szeretnénk a tükröt ideálissá formálni, ha önmagunkban nem történik meg a változás, nem fog tudni mást tükrözni.
Amit szeretnénk a párkapcsolatban megélni, azt magunkban kell megvalósítani. Ha azt várjuk, hogy a társunk olyanná váljon, ami számunkra ideális, az azért nem fog működni, mert ha tegyük fel megváltoztatja magában a bennünket zavaró összes dolgot önmagában, az életében, anélkül, hogy bennünk megváltozna az ok, akkor már nem minket fog visszatükrözni, vagyis a kapcsolat természetszerűen véget ér, nem tud folytatódni.
Tehát hiába várjuk tőle a változást, ha mi közben nem végeztük el a ránk eső részt, akkor ugyanazt a kört futjuk majd le...valaki mással.
Az egyetlen, amit valóban tehetünk a kapcsolataink magasabb minőségbe emeléséért, hogy felismerjük a tükröt és elkezdünk vele dolgozni önmagunkon belül.
Botos Orsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5218221675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása