Nesze!szer

New Yorkból is vásárolnak tőle: hódít a táskarendező!

2023. július 02.

 

20230502_emilyorganizer_161_copy_2.jpeg 

 

Mi az? Segít rendben tartani a táskánkat, Európa számos pontjáról rendelik és egy magyar édesanya áll mögötte?! Ez az Emily Organizer, egy olyan táskarendező, amely ma már meghódította a világot és neked is tudnod kell róla!
 
A szép táskákat nincs nő, aki ne szeretné. Nem mindenkinek telik rá, de vannak, akik évekig spórolnak azért, hogy egy igazán időtálló és stílusos darab legyen a birtokukban. Erre azonban vigyázni is kell, mert a használat során veszíthet a formájából, a belseje koszolódhat és megannyi hatás érheti, ami nem tesz jót egy szeretett darabnak sem. Legyen az Louis Vuitton vagy Michael Kors táska, ha kifizettünk érte egy kellemesebb összeget, akkor szeretnénk is vigyázni rá. Na és itt jön a táskarendező, amit az ikonikus táskád belsejébe tehetsz bele, így óvva meg azt. 
 
Egy táskamániás édesanya is pont osztotta ezt a nézetet, vágyott darabjához táskarendezőt keresett, de amit a világ végéről tudott rendelni, az nagyon nem nyerte el a tetszését, sem minőségileg, sem kivitelezést tekintve. Mivel pontosan rájött, hogy édesanyaként nem tud visszamenni a nagyvállalati létbe, vállalkozásban kezdett gondolkodni. Anyagokat, varrónőket, minél környezetkímélőbb eljárásokat keresett. Mindenben segítsége volt a férje, aztán egyszer csak testet öltött az Emily Organizer, amely Orsi kedvenc regényéről kapta a nevét, mely sokunk romantikus alapműve, az Üvöltő szelek Emily Brontétól. És lassan, kisebb fuvallatként, de biztosan híre is ment a táskájukra ügyelő hölgyek között az Emily Organizernek, a minőség pedig újabb és újabb vevőket hozott. A csodaszép táskarendezőit ma már egymásnak ajánlják a táskát kedvelő hölgyek, barátnők, annyira jó a minősége, külleme és megbízható a hazai gyártás, mert minden apró mozzanatra odafigyel az alkotó.
 
";Anyukámtól örököltem a szép, minőségi dolgok szeretetét, megbecsülését. Sokat mesélt nekem arról, mikor egyetemista korában az akkori Luxus áruházban vásárolt. Már egészen kicsi gyerekként próbálgattam a magas sarkú cipőit, táskáit és csodáltam azokat. Ő már akkor is úgy gondolta, hogy az ember vásároljon kevesebb,
de igazán időtálló darabot és ezekre vigyázzon" - meséli Egyed-Vezsenyi Orsolya, az Emily Organizer tulajdonosa. "A vállalkozásom a Covid alatt indult, amely megnehezítette a kezdetet. Nem volt könnyű időszak, mert határozott elképzelésem volt mindenről, amiből nem engedtem. Egy évig kerestem a tökéletes anyagot, amely megfelelő tartást biztosít a táskáknak, de közben rugalmas és prémium minőségű. Nagyon büszke vagyok az egyedi csomagolópapírra, melyet Pál Dóra designer készített és azóta is a vállalkozás védjegye a vásárlók visszajelzései alapján.”

20230502_emilyorganizer_123_copy_1.jpeg


 
Persze, egy vállalkozásban vannak mindig mélypontok, amikor az ember azt fontolgatja, elég volt, abbahagyja. De ilyenkor egy társ tud segíteni, szerencsére Emily nem adta fel, a férje nem hagyta. Egyébként egyedül viszi az
egész céget, válaszol a kérdésekre, méri a táskák belsejét a szabásmintákhoz és postáz gyönyörűen, hogy igazán stílusosan érkezzen meg a vásárlóhoz a rendelt táskarendező. "Fontos számomra, hogy magyarként támogassuk egymást és a hazai vállalkozásokat. Itthoni varrodával dolgozom, a csomagolóanyagok, matricák mind- mind magyar kis- és középvállalkozásokban készülnek."

 

 
És hogy kik a vásárlók? ";Magyarországról számos influenszer vásárolt már tőlem, édesanyák, cégvezetők. Nemrégiben például egy rendőr hölgy is megkeresett, aki évekig gyűjtött egy designer táskára.”   Ám akadt már vásárlója New Yorkból és Ausztráliából is, bár jellemzően Európa az, ahonnan a legtöbben keresik.
 
"Nagyon sok csodálatos embert ismertem meg a világ különböző pontjairól, akikről már bátran kijelenthetem: a barátnőim is lettek. A jövőt illetően vannak terveim, szeretném idővel bővíteni a termékkínálatot. Folyamatosan dolgozunk új modelleken, termékfejlesztésben, hogy minden igénynek megfeleljünk” - mondja szerényen ám boldogan Orsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9718156228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása