Nesze!szer

Altatódalt játszik a párnád? Van ilyen!

2023. június 26.

 

 

okosparna2.jpg

 

Az életem már nagyon okos. Van okos arckrémem, okos telefonom... ééééés nemrég találkoztam a Tesla márkával, ami nem az autós, hanem egy cseh cég. Na, ők az okos otthon témakörével foglalkoznak. Mivel nálam az alvás kardinális kérdés, szeretek nyugodtan aludni és nem vagyok az a típus, mint az egyik barátnőm, aki konkrétan a konyha közepén is beszunyál, megláttam a Tesla honlapján hogy van egy elég érdekes párnájuk.

okosparna1.jpg

 

Nem attól érdekes, hogy az instán jól mutató párnáról beszélek, hanem arról, hogy ez egy olyan párna, amiről nem is tudta az ember, hogy kell neki, de úristen, ha kipróbálja... A cucc wifin keresztül működik. Letöltöd a Tesla appot a telefonodra és már mindent is tudsz irányítani. Ja mit is? Hát ide süss! Vagy oda.... ugyanis melegítős a párna, karbon szálakkal dolgozik. Zenélni is tud, nyilván az ember nem a legdurvább Personal Jesust nyomatja az alváshoz, de az instán írta az egyik ismerősöm hogy neki a fülzúgásának nem hallásában segít. Én a fehérzajt imádom, az a pici babákat is bealtatja... meg a nagyobbakat is. Ez tényleg olyan cucc, amit annyira, de annyira megszeret az ember, hogy utána mindig viszi magával a párnáját, mint a gyerek a nyunyókáját. Iszonyat könnyű használni és csak azt fogod érezni, vissza akarsz majd feküdni. Ja, az alvásod idejét is méri és mindenféle következtetéseket lehet levonni ezáltal. Huhhh, tényleg okos egy cucc! Nézz rá, ha látod majd valahol, okos megoldás a jó alváshoz és ezáltal nyugodtabb napokhoz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9318153798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása