Nesze!szer

Piknik a Vérmezőn, szuper program lehet!

2023. június 07.

 

 

vermezei_piknik_en.jpg

 

A Gourmet Fesztivál és a mindenféle évvégi iskolai dolog kicsit elvitte a fókuszt, de nem felejtem el megmutatni nektek, milyen szuper kis pikniken vettünk részt néhány napja. Nálunk a piknik mintegy családi mánia, szuper kosárkánk van, takaró is hozzá és minden (még a Tchibóban vettem egy részét, ha kérdeznétek, de már mindenhol tök jó dolgok kaphatóak hozzá!). De most a Bake My Day pékség meghívására mentünk a Vérmezőre, ahol annyira gyönyörű a zöld és az egész környezet hogy bizony jó minőségű ételek nyugodt hangulatban történő falatozásáért kíáltott. - ez ugye még az esős évszak előtt volt, de újra jön a száraz idő, tudom!!!

 

 

A Bake My Day-t ismertem már korábban, eléggé értik a csíziót péksütemény terén. Rozi a kakaós csigájukért van oda, a túrós táskájuk sem pite és hát én elérzékenyültem a számomra a gyerekkoromat idéző pacsni láttán. Takács Zoli felügyelete mellett történik minden, számomra nagyon szimpatikus volt már korábban, hogy megváltozott munkaképességű kollégákkal is dolgoztak.
vermezei_piknik_belogo_lab.jpg
Ha piknikeznél a Vérmezőn, a Bake May Day Vérmezőt az Attila út 99. szám alatt találod meg. Mi  remek Mayer gin tonikot is fogyasztottuk a pikniken, megint nem volt rossz választás, sőt!
A szendvicseiket ne hagyd ki, croissantba rejtve puhán ölelik az isteni sonkát vagy sajtot. A kávéik is nagyon rendben vannak, csak a jó kedvedet hozd magaddal, ahogy édesanyám mondaná, minden mást ők biztosítanak. Ja, Rozi szerint a brownies kekszüket kóstold meg feltétlenül. Budaiak menjetek, próbáljátok ki, szeressétek! Vérmezei piknikre fel! 
vermezei_piknik_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8418140956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása