Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. május 16.

 

 

no_idosodik.jpg

 

A nők ahogyan idősödnek, nem kevesebbek, mint egyre szebbek lesznek.
A női fiatalságot csak azért becsülik a modern kultúrában, mert spirituálisan nem jelent akkora fenyegetést mindazoknak, akik félnek az isteni női erőtől.
Ahogy a nők növekednek és érnek, erősebb erőket hívnak be a szent női bölcsességből. Történeteik teremtő erejével vibrálnak.
Nagyobb erőt képviselnek, amivel számolni kell.
Többet látnak, többet tudnak, többet éreznek.
Eljön egy nap, valahol minden nő életének közepén, amikor maga az Anyatermészet áll mögöttünk, átkarolja a vállukat, és azt suttogja, hogy:
"Itt az idő. Most már eleget vettél magadhoz. Itt az ideje, hogy abbahagyd a felnőtté válást, abbahagyd az öregedést, és elkezdj bölcsebbé – és vadabbá – válni.
Még mindig várnak rád kalandok, és ezúttal a bölcsesség látásával és az utólagos ismeretek társaságával fogod élvezni őket, és tényleg elengeded magad.
Itt az ideje, hogy felhagyj az összehasonlítás őrületével, a menetrend és a megfelelés nevetségessé tételével, és elkezdd megtapasztalni azokat az örömöket, amelyeket a korlátoktól és bűntudattól mentes élet hozhat."
Gyengéden megrázza a válladat, és emlékeztet, hogy megtetted a magadét. Túl sokat adtál, túl sokat törődtél, túl sokat szenvedtél.
Megvetted a könyvet, úgymond, és viselted a pólót.
Ami még rosszabb, viselted a láncokat, és egy olyan teher súlyát cipelted, amely túlságosan is nehéz volt a válladnak.
"Itt az idő – fogja mondani – Engedd el, igazán engedd el, és érezd a friss, tiszta terek szabadságát magadban. Töltsd meg őket felfedezéssel, szeretettel és nevetéssel. Töltsd meg magad annyira, hogy többé ne félj attól, ami előtted áll, és helyette egy gyermek izgalmával fogsz üdvözölni minden napot."
Emlékeztetni fog arra, hogy ha úgy döntesz, hogy nem törődsz többé azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, és helyette azzal törődsz, hogy mit gondolsz magadról, akkor olyan új korszakát fogod megtapasztalni az életednek, amiről nem is álmodtál, hogy lehetséges.
"Itt az idő – fogja mondani – hogy új kezdetet írj, a saját történetednek."
A nők ahogyan idősödnek, nem kevesebbek, mint egyre szebbek lesznek.
Mike Harrigan

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4918124492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása