Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. május 12.

 

teremteshez_sarga_ruhas.jpg

 

 

Vannak a világunknak olyan törvényei, amelyeket nem tanítanak az iskolákban, pedig mindannyiunknak jó lenne ismerni, tisztában lenni vele, mert egyből sokkal kevesebb gondunk lenne. Az egyik ilyennel évekkel ezelőtt, egy magas szintű spirituális iskolában találkoztam. Ez pedig így szól: "Minden kezdetben benne van az egész."
Ez egy olyan alaptörvény a mi földi életünkben, rendszerünkben, ami akkor is működik, ha észre sem vesszük. Ezzel dolgozik az asztrozófus is, ha egy születési képletet vizsgál. Amikor szakrális növénytant tanultam, ott is elmondták, hogy az egyik legmeghatározóbb dolog, hogy milyen szándékkal (!) kéred el a hajtást, virágot a növénytől és mennyire fontos meghatározni és ki is nyilvánítani ezt a szándékot a növény felé.
A világunk két alap alkotóeleme: az energia és az információ.
A SZÁNDÉK MAGA AZ INFORMÁCIÓ, AMIT A TEREMTŐ ENERGIÁBA TESZEL.
Gondolkodj hát eszerint, minden teremtésednél!
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2118121808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása