Nesze!szer

Te is váltottál, váltanál?! Itt a Női Váltó Fesztivál!

2023. május 11.

 

c19a2895_1.jpg

 


Nekünk, nőknek szervez fesztivált a Női Váltó magazin. Arról, hogyan is tudunk karriert építeni, több helyen jelen lenni és hogyan kell nagyot váltani.  Szó lesz önbizalomról, újrakezdésről, vállalkozásindításról, brand építésről és lesz karriertanácsadás, pihenősarok, smink és minden, ami nekünk, nőknek jár, ha kiveszünk egy szabad napot, hogy a magunk fejlődésével foglalkozzunk: erről szól június 1-én a Női Váltó Fesztivál.

Töltődni, tanulni, új ötleteket meríteni, egy közösséghez kapcsolódni. Ezt ígéri június 1-én a Női Váltó Fesztivál. Hogy hány fronton kell nőként folyamatosan teljesíteni, talán nem is kell mondani. Megy a zsonglőrködés a szerepek között: anya, feleség, munkavállaló vagy éppen vállalkozó. Aztán ott vannak az idős szülők, velük is törődni kell. Sok szinten kell tényleg ott lennünk, talán ezért a többség nem elégedett önmagával.
Az önbizalomhiány társadalmi probléma.A lelki egészség egyik alappillére az egészséges önbizalom. Miért legyünk elégedettek, sőt büszkék nőként önmagunkral? Erről Rácz Zsuzsa író, a Terézanyu közösség
alapítója, business coach beszél a fesztiválon, Krizsó Szilvia műsorvezető pedig a nőkre nehezedő folyamatos nyomásról, a tökéletesség elengedéséről ad elő.
Nagyon kellenek a megtartó női közösségek, ahol elengedhetjük magunkat, ahol megkérdezhetjük a másiktól, hogy te hogy vagy, hogyan csinálod? Hogyan lehet megfelelni a szerepeinknek: anyának lenni, feleségnek, dolgozó nőnek és ezek mellett megtalálni a harmóniát és az időt önmagunkra. Erről is szó lesz június 1-én, de ez a nap mindenekelőtt most rólunk szól, hogy ünnepeljük végre magunkat, mert megérdemeljük!” – mondta
Békéssy Olga, a Női Váltó Fesztivál alapítója.

c19a3253_1.jpg


Hogyan éljünk jól? Hogyan éljünk a mában és kapcsolódjunk a saját belső világunkhoz? Erről dr. Márky Ádám életmód orvos ad kézzel fogható tanácsokat. A stressz hatásáról a testünkrepedig dr. Koroknai András reumatológus főorvos, életmód orvos beszél.
Egy újabb gazdasági válság közepén vagyunk: mindenhol csökkennek a megrendelések. Vállalkozóként egyre többen érzik ennek hatását: kevesebb a megrendelés, az állandó ügyfelek is költséget csökkentenek. A több lábon állásról, a vállalkozói kihívásokról olyan elismert üzletembereket kérdeznek a fesztiválon, mint Kaszás Attila, a Viwa Vitaminwater CEO-ja, a Magyar Marketing Szövetség Horeca tagozatának elnöke, Pap Sára, akinek a
nevéhez olyan nagy sikermárkák fűződnek, mint a Kazar, a Michael Negrin prémiumékszermárka vagy az Inglot sminkmárka hazai bevezetése, most pedig a Tejmadárral tarol a hazai gasztropiacon. Sárospataki Albert, a Billingó alapítója pedig arról beszél, hogyan lehet egy vesztes helyzetet megfordítani?
Ha már vállalkozás és női márkák: az talán már sokak által tudott tény, hogy a vásárlások 90%-át a nők döntik el. És hogyan kommunikálnak a cégek, ha kifejezetten a nőknek akarnak eladni? Még mindig elég férfiasan. Pálfi Éva brand stratéga, női marketing szakértő beszél
erről a Női Váltó Fesztiválon.
Temesvári Orsolyánál egy balesetnél hatalmasat változott a világ. Kerekesszékbe került és évekbe tellett, amíg meghozott egy döntést és most el is mondja: miért fontos az, hogy milyen nézőpontból tekintünk az életünkre? A döntés szabadsága a mi kezünkben van. A Női Váltó magazin kiemelten foglalkozik a kismamák visszatérésével, ezért a Mommy Works Hungary állásportál kitelepül a helyszínre, hogy karriertanácsokkal lássák el részmunkaidős állást keresőket.
Idén a 45 felettiek álláskeresési nehézségeiről lesz szó és bemutatunk olyan céget is, ahol bejelentették, hogy kiemelten foglalkoznak a 60 feletti munkavállalókkal karrierjével. De beszélünk országváltásról is, megmutatunk olyan nőket, akik külföldön építették újra a
karrierjüket.
A fesztiválozók jól lététét pihenő sarokkal, kézmasszázzsal, ingyenes sminkkel, stílustanácsadással, frissítő smoothieval és nőknek szóló kiállítókkal biztosítják. A programokat és jegyeket ITT találod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8518119284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása