Nesze!szer

Magánegészségügyi bérlettel jártam a Duna Medicalban

Fő az egészség és én most egy számomra új kártyával teszek is ezért!

2023. május 03.

 

 

 

 

dunamedical_nyito_medipass.jpg

 

medipass_kep.jpg

 

Nem vagyok az a nagy orvoshoz rohangálós, de vannak vizsgálatok, amiket meg kell lépni, figyelni kell magunkra és ha gyereke van az embernek, akkor ez fokozott. Számos kalandom volt már az egészségügyben és most már arra figyelek, hogy tényleg jó kezekben legyek. Mivel egy-egy vizsgálatra eddig kifizettem 30 ezer forintot simán, nem is olyan régen csatlakoztam egy számomra új dologhoz. Gyakorlatilag ez egy magánegészségügyi bérlet amit én vettem vagy amire befizettem és az ország több mint 200 legjobb magánegészségügyi intézményében használhatom szűrő- és szakorvosi vizsgálatokra és még az esetleges műtéteteket is fedezné.  Hozzám a Duna Medical áll közel, főként azért is, mert az egyik ismerősöm életét konkrétan itt mentették meg, így őket kerestem fel egy gyors vizsgálatra minap. Hát, az egész olyan, amilyennek mindig lennie kéne, vagy ahogy működnie kéne. Kedvesség, profizmus, szakértelem. Ami jó, hogy a Medipassal havi pénzt fizetek(havonta annyi mint egy fitness bérlet ára) , gyakorlatilag többféle csomagból választhatok Medipass szakértő csapata ingyenes konzultáció keretében segít az a számotokra legkedvezőbb választásban, mielőtt belépek és ha vidéken vagyok mondjuk és ott van szükségem valami gyors beavatkozásra, mivel országos a lefedettség találok profi intézményt. Igen, jól olvastátok, van ilyen.

 

dunamedical_ulos_kep.jpg

 

Ez annak is jól jöhet, aki akár egy ételallergiát kutat, mert ennek a kivizsgálása is borzasztó összeget emészthet fel manapság. Mi tavaly a lányom okán fektettünk be egy tetemesebb összeget több intézménybe és kaptunk nagyon távoli időpontokat a vizsgálatokra. Ezért is jó, hogy a Medipassal 48 órán belül kell bejutnia az embernek az orvoshoz ám sokszor már másnap kap időpontot, ahol várakozni sem kell és nem kell a házat eladni azért, hogy megoldást találjon az ember az adott problémára. Megszervezik az ellátást, ha kell több szakorvos, labor, vizsgálat útján, addig míg meg nem oldódik a probléma-ez megnyugató támogatás, ha baj van csak a gyógyulásra kell koncentrálnia az embernek.

dokimnal.jpg

 

Ami jó még, hogy a Medipassal nincs az esetleges műtéteknél önrész, tehát a havidíj fedezi ezt is. A műtét előtti labor és egyéb vizsgálatokat, konzultációkat és a műtétet követő kontrollt is. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de tényleg. Most nekem szerencsére az orvosom elmondta, nincs ilyesmire szükségem, ám jobb tudni azért, mire készüljön az ember. Bármi van, de ne legyen, te a legmodernebb gépek által kerülhetsz kivizsgálásra, van, ahol már mesterséges intelligenciával térképezik fel azt, hol lehet bibi a testben. Duna Medical, Wáberer, Swiss Clinic, Emineo - hogy csak néhány intézményt említsek, ahová eljuthatsz, ha te is belépsz. Nekem a következő köröm a szemészet lesz, mert mit szépítsem a dolgot, új dioptriára lesz szükségem az olvasáshoz már. Aki autós, az tudja, hogy a kocsit gyakran kell szervizbe vinni.. magunkat már nehezebb ugye, mert egy mammográfiára például alsó hangon 3 hónap a várakozási idő és februárban is volt már, hogy közölték velem, júliusban telefonáljak újra egy áhított kontroll ügyében. Szűrővizsgálatokkal megelőzhetjük a bajt, kényelmesen, exkluzív környezetben egy nap alatt átfogó képet kapunk magunkról/egészségügyi állapotunkról.

Számomra fontos, hogy most már a Medipassal éjjel-nappal kaphatok telefonon tanácsot, gyorsan jutok megoldáshoz, ha valamire szükség van és hát Rozit is befizettem erre.  Lehetőség van video és telekonzultációra pl bőrgyógyász esetén, így ki se kell mozdulni otthonról a gyerekkel, rengeteg időt spórolva ezzel, gyereknek meg izgalmat.

Ez egy olyan rendszer, amire a must have kifejezést tudnám használni.

Összefoglalom néhány előnyét:

- Az országban a legjobb magánklinikákra mehetsz

-Egészségügyi tanácsra szorulsz? Lázas a gyerek? Jól jönne egy orvos a családban? éjjel-nappal kérdezhetsz, 0-24 órás telefonos egészségügyi tanácsadás és szolgáltatás szervezés

- 2 napon belül belül magánorvosi időpontot kapsz ahol várakozás nélkül segítenek addig amíg végére nem járnak a problémának

- és az esetleges műtétekre sem fizetsz plusz pénzt

- Nem kell váratlan számlákkal, meglepetésekkel számolnod egy vizsgálat végén,

Nem szükséges háziorvosi beutaló, nincs előzetes vizsgálat, bármennyiszer igénybe lehet venni, annyiszor mész, addig konzultálsz ameddig szükséges

- Nyaraláskor is kapsz gyors segítséget, minden megyében van magas színvonalú magánegészségügyi intézmény

- Gyerekeknek már 1 éves kortól

- Szűrővizsgálatokkal hossz

- Biztonságban érezheted magad és a családot is, védőháló lehet betegség esetén. 

 Nézzetek utána, linkelem a honlapot (ITT) és bármi van, keressetek bizalommal, mert szerintem pont arról szól a világ, hogy segítsük egymást, nem?! Nekem, nekünk a Medipass most jó segítség, éljetek ti is vele! 

(reklám)

 

bejarat_duna_medical.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4818115712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása