Nesze!szer

4-4 millió forint a tét! Szavazzatok!

2023. február 24.

 

 

richter1.jpg

 

Az évem egyik legmeghatóbb pillanata most már évek óta az, amikor a Richter Anna díjátadón kiderül, mely csapatok nyertek és megnézzük a döntősök kisfilmjeit.  Azért, mert annyira csodálatos pályázatok nyernek, hogy napokig úgy érzem: jobb hely lesz és  lett a világ.  (Be is számolok erről nektek mindig rendesen)
Az ötödik alkalommal hirdette meg a töretlen sikernek örvendő pályázatát a Richter Gedeon Nyrt., amelyre idén már az újonnan létrehozott junior kategóriában középiskolások és felsőoktatásban tanulók is küldhettek be ötleteket. A Richter Anna Díj célja, hogy hozzájáruljon az oktatás, az egészségügy és a gyógyszerészet területeinek fejlesztéséhez olyan innovatív ötletek felkarolásával, amelyek minőségi változást hoznak nem csak az ezekben a szektorokban dolgozók, hanem mindannyiunk életébe - és azt gondolom, erre most nagy szükség díj is van.
 Február közepétől a Richter Anna Díj pályázatán benyújtott tizenöt művet ismerhettek meg ti is, amit nagyon, de nagyon ajánlok. Ettől az időponttól kezdve egy hónapon át bárki szavazhat a számára legfontosabbnak ítélt projektre.Nem kevés a tét, ugyanis csapatonként 4-4 millió forintot vihetnek haza, amit a project megvalósítására fordíthatnak.
Idén is nagyon népszerű téma a pályaorientáció, amelynek a természettudományos szakok iránti érdeklődés csökkenése miatt egyre nagyobb a jelentősége.  A pedagógus kategória három döntőse fantasztikus, de Bátor küldetésétől, a fejedelmi fizetőeszközig és a tyúk vagy a tojás volt előbb kérdésig csodák vannak, nagyon izgulok,
melyikőjük nyer.  Az oktatás és az egészségügy is nagyon figyelemre méltó.
Az oktatás és az egészségügy jövője cégünk számára is kiemelkedően fontos, számos programunk szolgálja azt a célt,  hogy a tehetséges, természettudományok iránt érdeklődő fiatalokból elhivatott, jól képzett szakemberek váljanak, akik itthon kamatoztatják tudásukat” - mondta Beke Zsuzsa zsűritag, a Richter Gedeon Nyrt. PR és
kormányzati kapcsolatok vezetője. 
Az egészségügy témakörben a Burokbrigád, egy vérvétellel kapcsolatos project és egy szuper életmódváltó elképzelés is szerepel. A gyógyszerészet vizeiről előjött a tradíció, a biztonságot adó információt és a gyógyító tudás fontosságáról szóló elképzelés. Nagy kedvencem mindig az egészségügyi szakdolgozó kategória, hétköznapi hősök, a prosztatarák szűréséről szóló project és az otthonápolással kapcsolatos döntős is van. 
És hát elérkeztünk az idén indult, de számomra óriás szerelem projecthez. Ez nem más, mint a fiatal kategória. Itt én már most azonnal és rögön mindhárom döntősnek kiadnám a 4-4 milliót, annyira rátermettek, okosak és elszántak ezek a kis kamaszok, akik pályáztak.
15 kisfilmet nézek én is meg majd és kiválasztom a kedvenceimet és a díjátadón nagyon drukkolok majd. Idén is van ismerősöm, aki nevezett, ez még izgalmasabbá teszi az egészet. Ám úgy vélem, ezekben a válságos időkben az is jót tesz az ember lelkének, ha csak megnézi ezeket a filmeket, a döntősök anyagát.
 
Érdemes követni a díj Facebook oldalát is, ahol folyamatosan érdekes információkat olvashattok és a döntős projektekhez kapcsolódó játékokba is bekapcsolódhattok. A bemutatkozó kisfilmek a Richter Anna Díj Youtube csatornáján is megtekinthetők. Március 22-én ünnepélyes díjátadó keretében derül majd ki, melyik lesz az a hat innovatív projekt, mely a Richter támogatásával hozhat majd pozitív változást a mindennapokban.   Szavazzatok azokra, akik legjobban megfogtak benneteket, segítsétek őket, hisz 4-4 millió forintot vihetnek haza  a nyertesek majd. Minden tudnivaló a richterannadij.hu oldalon található meg, segítsetek, hogy tényleg jobb  hely legyen a világ!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3618057632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása