Nesze!szer

Black Friday kedvezmény a Foreókra!

2022. november 18.

 

 

foreo_black_friday_1.jpg

 

Black Friday idején megéri vásárolni, tényleg?! Most mutatok nektek egy igazán jó példát, ami tééényleg típusú!  A FOREO beauty-tech csodáiról többször írtam már nektek és most is odatették magukat a svédek, a legjobb cuccaik most a notino.hu oldalán elég nagy kedvezménnyel vásárolhatóak. Lássuk a FOREO hihetetlen Black Friday ajánlatait 2022-ben!

FOREO BEAR kollekció
Na, akkor jön a maci a málnásból! Ez ugyanis tökéletes ajándék, ha meg akarod lepni a szeretteidet (vagy akár saját magad) egy kis ragyogással és feltöltődéssel és nem mellesleg jól is mutat a polcon vagy a fürdőszobában is a cucc. A FOREO BEAR pontosan az, amit keresel! Stílusos és hihetetlenül hatékony, kézi mikroáramos arctonizáló készülék, házi kozmetikusnak vagy edzőnek is nevezhetnénk. Ugyanis ez a világ első, FDA által engedélyezett, orvosi mikroárammal működő eszköz, amely nemcsak az öregedés elleni küzdelemben hatékony, de láthatóan megemeli az arc kontúrjait azáltal, hogy az arc- és nyak 69 izmát tornáztatja, feszesíti és tölti fel energiával. Klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom ráncokat és mélyebb barázdákat, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, mindössze egy héten belül - mondjuk, ehhez használni is kell. Én imádom, mert amilyen pici, olyan zseni.A FOREO BEAR anti-aging csodakészüléknek köszönhetően az ünnepi szezonra való felkészülés gyors, egyszerű és fájdalommentes lesz. És hogy ne maradj le semmiről, a beauty brandnek verhetetlen ajánlata van a BEAR kistestvérére is, a BEAR minire is - ami csak méretben kistesó!


Nesze!szer tipp:
A BEAR a világ első FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramos készüléke Anti-Shock rendszerrel! Tudományosan bizonyított, hogy jelenleg a leghatékonyabb mikroáramos eszköz a piacon. Szóval jó vétel!

foreo_black_friday_ufo2_1.jpg

 

FOREO UFO kollekció
Szeretnél extra hidratáltságot a hideg évszakban? Az én bőröm ilyenkor issza a mindent, amit rákenek és az UFO az egyik legjobb megoldás, hogy hatékonyan is csináljam, amit teszek. A FOREO UFO 2 elég nagy aduász a témában. Gyönyörű szépségszalon, ami elfér a tenyeredben. Az innovatív technológiának köszönhetően egyaránt táplálja testet és a lelket. A relaxáló T- Sonic pulzációk, a teljes spektrumú LED fényterápia, krioterápia és a melegítő hőterápia mind együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy az UFO 2 teljes spa-élményt ad, bár a koktélt azért nem hozza be neked. (Ez még fejlesztés alatt....D)

És ami a legjobb az egészben: a beauty-tech márka az UFO-hoz ajánlott arcmaszkok teljes választékára is ad most kedvezményt. Ne feledd, a FOREO Black Friday akciója érvényes a többi a FOREO UFO - FOREO UFO mini 2 és FOREO UFO mini - akár 30%-kal olcsóbban!

Nesze!szer tipp: Az UFO 2 használata 126%-kal javítja a bőr hidratáltságát már 90 másodperc után. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az UFO 2 már hét nap alatt jelentősen csökkenti a ráncok megjelenését.

foreo_black_friday_luna_3.jpg

 

FOREO LUNA kollekció
Nem lenne teljes az ajánlatok listája a valaha volt legikonikusabb FOREO termékcsalád, a LUNA-k nélkül. A LUNA arctisztító és feszesítő masszázs gépecske sokak kedvence, én mondjuk tegnap használtam utoljára az enyémet. A FOREO LUNA termékcsalád puha szilikon sörtékkel gondoskodik a hatékony, mégis gyengéd tisztításról. Klinikailag bizonyítottan képes eltávolítani a felhalmozódott szennyeződések akár 99,5%-át, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. Ezeknek a korszerű beauty-tech megoldásoknak köszönhetően az arctisztítás igazi szépségrituálé válik, és az idei szezon legjobb meglepetése lehet a fa alá, a bőröd pedig sokkal, de sokkal tónusosabb és lesz, mondom saját tapasztalat alapján.

Jó hír, hogy az akár 30% Black Friday kedvezmény a LUNA szinte teljes kínálatára vonatkozik!
(Btw, a LUNA a latin „hold” szóról kapta a nevét, minden idők egyik legjelentősebb emberi fejlesztése, a szilikon után. Neil Armstrong Moon Boots cipőjének talpa ugyanis ugyanabból a szilikonból készült, mint a FOREO LUNA-ja! Elég jó kis teljesítmény!)


Szumma szummáron, az idei Black Fridayra a FOREO tényleg jelentős kedvezményeket adott, érdemes belevágni egy gépecske vásárlásába,november 27-ig a Notino.hu oldalán. Szépüljetek csajok, szeressétek magatokat, a bőrötöket!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8117982358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása