Nesze!szer

Pierre Hermé munkássága az ünnepre a kávénkban

2022. november 17.

 

nespresso_2022_unnepi_limited_edition_kollekcio_8.jpg

 

Pierre Hermé munkásságáról többször beszámoltam már nektek a blogon. Természetesen igen kedvelem fogyasztani is a művészetét és most van egy új hírem a háza tájáról!  A Nespresso ugyanis idén karácsonyra nem kisebb szenzációval jelentkezett, mint hogy új limited edition kollekcióját a világhírű cukrász- és csokoládémesterrel, Pierre Hermé-vel közösen alkotta meg. Az exkluzív kávék és édességek garantáltan megédesítik a téli időszak pillanatait. 

nespresso_2022_unnepi_limited_edition_kollekcio_10.jpg

 

 A közelgő ünnep ismét alkalmat kínál arra, hogy együtt legyünk azokkal, akiket a legjobban szeretünk, és megajándékozzunk őket valami nagyon különlegessel. Éppen az együttlét, az ajándékozás öröme, valamint a különlegesség voltak azok a hívószavak, amelyek életre hívták a Nespresso és a világhírű cukrász- és csokoládémester, Pierre Hermé kollaborációját. Az eredmény pedig páratlan: minden korty kávé és a hozzá illő édességek, valamint kiegészítők is megidézik az ünnepi díszbe öltözött Párizs, illetve a francia cukrászdák semmivel sem összehasonlítható hangulatát, valódi ünnepé avatva az együttlét örömét. Tapasztaltam, tehát bizton állíthatom, tényleg. Isssteniek az újdonságok, karakteresek, valódiak. 

 Pierre Hermé 2016-ban elnyerte a Világ Legjobb Cukrászmestere címet, világszerte 50 boutique-ban kaphatók desszertjei, amelyek az avantgárd dizájn, a tökéletesre csiszolt technika és a kifinomult ízek legmagasabb szintjét képviselik. A „macaronok királyaként” és „a cukrászművészet Picassójaként” is emlegetett mester jellegzetesen modern elképzeléseihez most a Nespresso jóvoltából olyan technika társul, amellyel a legkifinomultabb ízlésű ínyencek számára is tökéletes, kivételesen összetett ízvilágú kávét lehet alkotni – mindezt ráadásul otthonunk kényelmében. 

 Az együttműködés keretében az Original és a Vertuo rendszer kapszulakínálata is három új elragadó ízzel bővült. Az eszpresszó szerelmeseinek tökéletes választás lehet az Infiniment Espresso, amely egy komplex ízvilágú single origin feketekávé Kolumbiából pirosbogyós-gyümölcsös és lágy gabonás ízjegyekkel. A kellemesen édeskés dél-amerikai Arabica szemekből készített Infiniment Gourmand a pirított mogyoró összetéveszthetetlen aromájával indít, majd feltárul benne a mandulás biscotti és a vanília édessége (ez nagggyon finom). Az egyszerre frissítő és lágy Infiniment Fruité finoman gabonás aromájához gyönyörűen illik a málna csábító íze. Mindkét kávé a prémium cukrászsütemények világát idézi, hiszen ugyanolyan komplex ízeket hordoznak, mint amilyenek híressé tették Pierre Hermé csúcsminőségű kreációit. Mivel egyetlen Pierre Hermé kollekció sem lehet teljes édességek nélkül, a válogatásban helyett kapott a kávékhoz tökéletesen illő Infiniment Exquis 70 százalékos étcsokoládé, valamint az Infiniment Savoureux málnás-fahéjas keksz is, amely a cukrászlegenda művészi instrukciói alapján készült.

Az ünnepi kollekció a már évek óta közönségkedvencnek számító, Original és Vertuo változatban is elérhető, 24 kávékapszulát és egy meglepetést rejtő adventi naptárral, egy varázslatos, újrahasználható porcelántartóba álmodott illatgyertyával, valamint limitált mennyiségben elérhető, a kollekció színeiben pompázó kávégépekből és kiegészítőkből áll, hogy ne csak az ünnep gyorsan elillanó pillanatai, hanem az azt megelőző várakozás, és a karácsonyt követő időszak hétköznapjaiban is átélhessük az ünnep hangulatát, mindenféle rohanás nélkül nyugodt hangulattal. Ugye, számít, hogy milyen kávét és hogyan iszunk? Tegyük művészien!

 

nespresso_2022_unnepi_limited_edition_kollekcio_13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4217976110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása