Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2022. október 22.

 

bezartad_a_szived.jpg

 

Bezártad a szíved, mikor gyermekkorodban csalódtál a szüleidben, azt érezted nem szeretnek eléggé, nem figyelnek rád. Tárd most ki a szíved előttük, hogy újra megélhesd az igazi szeretet a szüleid iránt.
Bezártad a szíved, mikor sértegettek, kritizáltak az iskola társaid. Elkezdtél megfelelni, mert féltél, hogy nem szeretnek majd önmagadért. Nyisd most ki, hogy feltételek, nélkül megfelelések nélkül tudj létezni a világban.
Bezártad a szíved, mikor nem sikerült elérned egy vágyott célt. Nyisd ki, hogy a hit újra átjárhasson, hogy tanulhass a hibádból és megerősödhess. Így megérezheted, hogy bármit elérhetsz, amire igazán vágysz.
Bezártad a szíved, mikor csalódtál egy barátodban, aki elárult. Nyisd ki újra a szíved, hogy megtalálhassák azokat az igaz lelkitársakat, akik szeretettel teliek és csak jót adhatnak az életedhez.
Bezártad a szíved, mikor elmúlt egy szerelem és a fájdalma összetört. Nyisd ki, tárd szélesre, hogy megérkezhessen az a szerelem, akire most már készen állsz. Nem fog fájdalmat okozni, és ez a mélység már nem múlik el, ami köztetek van.
Zárt szívvel semmit nem lehet.
Nyitott szívvel mindent lehet.
Héderváry Kovács Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9817958296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása