Nesze!szer

Új és jó fegyver a pattanáskezeléshez

2022. október 18.

 

foreo_pattanaskezelo.jpg

 

Amennyiben kamasz van az ember családjában, a pattanás, mint probléma előjön a bőrápolás témakörében. Évekkel ezelőtt egy magyar cég kihozott egy nagyon jó termékek, de mire az én kamaszaim (családban marad) elértek oda, sajnos, ezt már nem lehet kapni. Így most új és jó terméket kellett keresnem, ám azért halkan megjegyzem, felnőtteknél is okozott ilyen problémát a maszkos időszak, tehát nem árt résen lenni!

A szépségipar innovációkról ismert svéd FOREO a piac előtt járva fejlesztette ki az egyik leghatékonyabb pattanás elleni bőrápolási rutint, de ebből most a pattanáskezelő gélt ajánlom nektek.  A méltán elismert ESPADA gép most újabb támogatás kapott a kollekció legújabb termékével, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő géllel, ez az, amit fent láttok a képen. Összetevői között 2%-os szalicil savat és a varázsmogyorót is találunk, amely megnyitja a pórusokat, gyengéden hámlaszt, miközben a niacinamid hatékonyan csökkenti a gyulladást. A gélben található teafaolaj gyorsan csökkenti a pattanás méretét, láthatóan halványítja a bőrhibákat, enyhíti a kipirosodást, az irritációt, valamint segít megelőzni a jövőbeli pattanásokat is, ami azért jó hír. A helyileg alkalmazható ESPADA pattanáskezelő gél összetevői között panthenol és laktobionsav is helyet kapott; ezek nyugtatják és hidratálják a kezelt területet, valamint megakadályozzák a kiszáradását és a hámlást. Ez a tudományos dumám, de csak azt szeretném mondani, hogy igen hatásos és hamar jóval szebbé varázsolja a bőrfelszínt. És ami még fontos: nem szárít, mert ugye sok pattanáskezelőnek ez a mellékhatása. Jóval szebb lett alanyunk bőrképe, úgy mondanám. Aki keresné ITT találja meg ezt a zselés állagú és hatású krémet. Hálás lesz a kamasz (bőre) érte! - mi meg csak megússzuk ép idegekkel ezeket az éveket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4117956232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása