Nesze!szer

Andidepresszáns szombatra

2022. október 15.

 

univerzum_energia.jpg

 

 

Az egész univerzumban minden energia. Az energiát, mi emberek nem vagyunk képesek elpusztítani sem létrehozni, csak átalakítani.
Ez alól az érzelmeink sem kivételek és az érzéseinknek is vannak bizonyos energiái, rezgései. Minél negatívabb érzést érzünk, annál nehezebbnek és sűrűbbnek érezzük azt. A pozitív érzések pedig egyre magasabb rezgés szinten rezegnek, így egyre könnyedebbnek, felszabadultnak érezzük magunkat.
Leginkább, ha még az érzéseidre nincs rálátásod a testeden keresztül képes vagy megfigyelni és érzékelni azt, hogy milyen érzés van benned jelen. Ha tele vagy elfojtott negatív érzésekkel, akkor feszültebbek az izmaid, járásod sokkal erőteljesebb, fejedet lefelé szegezed, a szemeddel kerülöd a szemkontaktusokat, tartásod görnyedt és zárkózott. A mellkas zárt, vállak összehúzódnak.
Ha pozitív érzések dominálnak, akkor szabadabbnak érzed magadat, könnyednek, testtartásod egyenes, fejed előre tekint, szemed felveszi a szemkontaktusokat, állad enyhén kiemelt, mellkasod nyitott és lépteid könnyedek, mint egy macskának. Az izmaidban enyhül a feszülés és hajlékonyabbá és rugalmasabbá válnak az ízületeid.
A tested jelezni szeretne neked, hogy engedd szabadjára elfojtott érzéseidet, hogy át tudjon alakulni, ezáltal enyhülést hozva neked.
Hiába nyomod el, és fojtod el magadban a nehezebb, negatív érzéseket, és látszólag nem veszel róluk tudomást, azok attól még ott vannak és arra várnak, hogy átformáld és átalakítsd őket.
Endrész Győző

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1217946676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása