Nesze!szer

Vidám vasárnap

2022. október 09.

 

eros_no_farkas.jpg

 

Vannak Nők, akik koruk előrehaladtával kiteljesednek sorsukban.
Körvonalazódik küldetésük, vezetve vannak az Égiek által. Az évek múlásával teljesen érthető módon mutatja meg magát minden döntés, minden lépés, minden irány, amelyet hiába övezett akkortájt kétség, mégis a legjobbnak bizonyult az Úton.
Vannak Nők, akik egyéni tapasztalásaikon túljutva képesek a Közösséget, az Egységet előtérbe helyezni, a mindennapi ténykedések felett átível a hosszútávú Nagy Cél iránt érzett elköteleződés, beleszőve ezt a rezgést minden gondolatba, minden cselekedetbe.
Ők a Falkavezérek, a farkasokkal futók. A Lámpások, a Fényőrzők, az Álmodók.
Ők álmodják meg az Új Világot, ők emlékeznek a közös Víziókra, ők mesélnek a tábortűz mellett a Csillaganyákról. Ők mutatják meg hogyan érted meg az állatok nyelvét, hogyan dobogjon együtt szíved Földanya lüktetésével. Ő az, aki ha botjával a földhöz koppant, a Mindenség Nagy Anyja ezernyi rezdüléssel válaszol.
Ha találkozol Vele, állj mellé, erősítsd hitében, tartsd benne a tüzet, tápláld, hogy adhasson. És vidd hírét az Igazaknak.
Áldás.
forrás: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5617949428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása