Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. szeptember 30.

 

 

szeretjuk_elnevezni_a_dolgokat.jpg

 

Szeretjük elnevezni a dolgokat. Szeretjük megfogni, tartani, belehelyezni az elvárasokba, a félelmek elrejtésére használni. Pedig mindennek csodás egyedi minősége van. Ez nem függ a tértől, az időtől, sokszor még tőlünk sem. Miért nem merjük visszaadni a kapcsolataink igazi erejét azzal, hogy nem törjük le a szárnyait? Azokat a szárnyakat, amelyek olyan tapasztalásokhoz reptetnének el minket, amelyek megmutatják azt a szabadságot, hol nem kell már egymást semminek elneveznünk, mint egy felcìmkézett dobozt.
Van ami nem állandó, valójában semmi sem az. Valójában egy áramló létezésben akarjuk belekényszerìteni magunkat valamiféle állandóságba, a biztonság hitébe, a címkéken keresztül. Pedig egyszerűen csak megélni kéne, úgy és addig mìg dolgunk van vele.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1517942928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása