Nesze!szer

Fenntartható szemüvegek az Emporio Armanitól

2022. szeptember 22.

 

 

20246-21_1.jpg

Hiába, nem élhetünk már úgy,mint régen, erre már a muglik is kezdenek rájönni, szerencsére a varázslatokkal élők tudják. A divat világa pedig főként és ez nagyon, de nagyon jó. Az Emporio Armani is élen jár, azt kell mondjam!  A márka környezetvédelem iránti elkötelezettségét a 2022/23-as őszi-téli szemüveg kollekciójában négy új modell ‒ két napszemüveg és két optikai keret ‒ reprezentálja, amelyek környezetbarát bioacetátból készültek és újrahasznosított poliészter csomagolást kaptak - tudtam meg.
Az összetéveszthetetlenül dinamikus és városi hangulatú dizájnt a férfiak és a nők számára egyaránt merész vonalak jellemzik, hangsúlyozott szögekkel, amelyeket átlátszó színek. Szerintem érdemes megnézni ezeket és okosan dönteni. Mert a felelősség és divat egyáltalán nem zárja ki egymást, sőt!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5417937252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása