Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. augusztus 17.

 

 
Felszabadítom a szüleimet attól az érzéstől, hogy velem kudarcot vallottak.
Felszabadítom a gyermekeimet attól a szükségtől, hogy büszkévé tegyenek, hogy a saját útjukat írhassák, szívük szerint.
Felmentem a páromat a kötelezettség alól, hogy teljesnek érezzem magam. Semmi sem hiányzik magamból.
Minden lénnyel tanulok, akik körülvesznek minden időn keresztül.
Köszönöm a nagyszüleimnek és az őseimnek akik találkoztak, hogy ma életet leheljek. És felszabadítom őket a múlt hibái alól és a nem teljesített kívánságok alól, tudatában annak, hogy minden tőlük telhetőt megtettek a helyzeteik megoldásáért, abban a pillanatban megvolt tudatban.
Tisztelem őket, szeretem őket, és elismerem az ártatlanságukat.
Szemük előtt kiteszem lelkemet, és ezért tudják, hogy nem rejtegetek és nem tartozom semmivel, többel, mint hűséges vagyok magamhoz és a saját létezésemhez a szív bölcsességével járva.
Tisztában vagyok vele, hogy életprojektemet teljesítem, látható és láthatatlan családi hűségektől mentesen, amelyek megzavarhatják a békémet és a boldogságomat, amelyek a legnagyobb felelősségeim.
Lemondok a megmentő szerepéről, hogy én legyek az, aki egyesül, vagy aki mások elvárásait teljesíti. És a SZERETET általi tanulás, megáldom a lényemet és a kifejezési módomat, bár lehet, hogy van, aki nem ért engem.
Megértem magam, mert csak én éltem és élem meg a történetemet; mert ismerem magam, tudom, ki vagyok, mit érzek, mit teszek és miért teszem.
Tisztelem és jóváhagyom.
Tisztelem a bennem és benned lévő Istenséget.
Szabadok vagyunk.
Náhuti ima

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8917908759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása