Nesze!szer

Pesthemal: a stílusos törölköző és még sokkal több

2022. július 20.

 

pesthemal_1.jpg

 

Régóta kerestem megoldást a strandolásra. Nem, nem strandot nem találtam, egész egyszerűen megőrültem a nagy, nehéz törölközőktől, amiket hordtam magammal. Mindig egy sancho panzának éreztem magamat, mire beértünk a beachre és elfoglaltam az árnyékomat. Aztán az instáról egy nagyon kedves követőm ajánlotta figyelmembe a pesthemalt, mint műfajt. Hát hogy én erről miért nem tudtam eddig? 

pesthemal2.jpg

Felmentem a BrightMe oldalára és annyira szép színű dolgokat láttam, hogy ez már beszippantott. Nyilván utána is olvastam, mi ez a pesthemal. Ez egy olyan törölköző, amit a hammamokban kezdtek anno használni, onnan ered. 100 % luxus pamutból készülnek, ami számomra fontos, mert megőrülök, mennyi műanyag van még a ruháinkban is és mindenben. Ami még csodálatos és most figyeljetek: kis helyen elfér!!! Tehát nem telíti meg a bőröndöt se, ha utazol, viszont picire összehajtható és a strandtáskával sem borulsz fel a bejáratnál, amikor a belépőjegyes nénivel próbálod megértetni magad. Ráadásul, háromszor annyi vizet képes magába szívni, mint a súlya. Én belezúgtam a színeibe és igen, kettőt rendeltem is magamnak... de közben egy sárgába is szerelmes lettem át, na, mindegy is. Ez a két csíkos most őrölet, milyen jól jön, mert simán használom kendőként is estére, olyan kis pöpec. 

 

pesthemal3.jpg

 

Meséljek még? Ja, jövök a praktikus infókkal. Kézmeleg vízben mossad, kb 30 fok körül és ne nagyon centrifugázzad. Az öblítővel nem barátok, meg a fehérítővel se, tehát ezeket ne használd, de így is nagyon jó lesz az anyaga. Így tudsz tenni azért, hogy minél tovább megmaradjon a zseniális nedvszívó képessége. És még annyi, hogy nagyon jó, gyorsan szárad, szóval a parton elég praktikus. Számomra nagyon jó választás lett a pesthemal, konkrétan bedobtam a sima törölközőt... a szekrény mélyére....D - és ezt viszem a strandra. 

pestmehal_4.jpg

 

 

ITT nézz körül, ha te is megcsodálnád a szépséges színeket. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1417887157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása