Nesze!szer

Very Good Girl Glam - mert jár a csillogás!

2022. július 19.

 

good-girl-vgg-glamre22_sch-25076_storytelling-visuals-models-with-product-.jpg 

 

 

A Very Good Girl átütő sikere után,  idén itt a Very Good Girl Glam. Vagyis a Carolina Herrera új illatának bemutatásával egy káprázatos újítást láthatunk. A határok tágításával, fenntartható forrásból származó összetevőkkel és új, egyedülálló eljárásokkal lesz a Very Good Girl Glam egy óda a nőiesség erejéhez. Fesztelen és briliánsan bátor parfüm, mondják róla a készítők. Nekem inkább a metészség és határozottság jutott róla eszembe.
Amkor 2016-ban testet öltött a tűsarkú alakú Good Girl üveg, a kifinomult nőiesség erejét hirdette, és azt, hogy ne legyünk észrevétlenek.. Továbbgondolva az eredeti élénkpiros Very Good Girl illatot, a Very Good Girl Glam ennek érzéki árnyalata, mélyebb, csillámba merített megjelenése a nőiesség birodalmának még kifinomultabb foka felé visz bennünket. Ez a csillogó részlet az, amely beragyogta a parfümőrök, vagyis Quentin Bisch, Louise Turner és Shyamala Maisondieu fantáziáját, hogy megalkothassák a ragyogó gyümölcsös fejjegyeit az illatnak, amik közül is a cseresznye egy ösztönös választás volt. Merész választás a  Very Good Girl-ben található ribizli zamatos vibrálása után. “A cseresznye tónusa jóval mélyebb, sokkal intenzívebb.” – Nyilatkozta Quentin Bisch. “Szemmel látható a cseresznye fényes, de titokzatos ragyogása a sötétpiros és rózsaszín árnyalataiban.” Egy robbanóan szabad értelmezése a színhatároknak, mély kapcsolódás a nőben rejlő erőhöz. Ez a mélység a vanília alaptól lesz ilyen intenzív. A több érzékszervet megdolgoztató élmény által kifejlesztve, amelyet akkor érzünk, mikor egy vaníliarúd belső szemcsésségét és ízét képzeljük el. Édes és kesernyés kontrasztjával megtestesítője a Good Girl kettősségnek, amely megtalálható minden parfümben az illatcsaládból.

sch-23578_1.png

 


Ahogy Mrs. Herrera híres mondata hangzik: „Egy illatra úgy kell gondolni, mint egy láthatatlan ékszerre”. A nő, aki a Very Good Girl Glam-et viseli, nem fél, hogy megmutassa személyiségét: fesztelen és öntudatos, megvan benne a magabiztosság, hogy kifejezze magát illatával és a rózsás összetevők a szívjegyekben még inkább kihangsúlyozzák a nőiesség megnyilvánulását ebben az új és merész illatban. Az intenzív rózsavíz nemcsak fokozója a Very Good Girl szívjegyeinek, de egyben fel is emeli az Eau de Parfum mivoltából egy igazi, tiszta Parfum textúrált erejéhez az illatot.

A Very Good Girl Glam tisztelgés az életigenlést sugárzó nő felé, illetve Alegria de Vivir felé, akinek megvan a magabiztossága ahhoz, hogy kiálljon magáért és a bolygóért.

 

 

 

Very Good Girl Glam Edp 30ml – 26.400Ft
Very Good Girl Glam Edp 50ml – 38.900Ft
Very Good Girl Glam Edp 80ml – 49.900Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4717883569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása