Nesze!szer

Vidám vasárnap

2022. július 10.

 

 

kapcsolat_erkezes3.jpg

 

A kapcsolatok elején mindig tiszta lappal indulunk. Bármit elhiszünk magunkról és a másikról. Minél tovább tudjuk fenntartani ezt a tiszta lap érzetet, annál tovább tart a kezdeti eufórikus állapot.
Ahogy egyre több helyzetben mutatkozunk meg, és látjuk a másikat is, úgy válik egyre nehezebbé elhinni, hogy maradéktalanul lenyűgözők és szerethetők vagyunk, és a másik is az.
A tiszta lapon megjelennek a valóság lábnyomai. Napról napra dolgoznunk kell azon, hogy továbbrajzoljuk a vágyainkat, kapcsolódjunk, és ne érezzük úgy, hogy a valóság vagy a belső árnyékaink bepiszkítják a lapjainkat.
A kapcsolódáshoz már nem elég csak egymásra nézni, hanem a tegnapok lábnyomát is fel kell dolgoznunk közösen.
Az újabb és újabb kapcsolatok indítása csalóka, ha nem rendelkeznek megfelelő alappal, nincs mögöttük fejlődés. Hiába lépek ki egy kapcsolatból, ha nem építem magam megfelelően, mindig ugyanabba az átmenetiségbe érkezhetek.
Boda Gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2117877485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása