Nesze!szer

Anya, ez a fogkefe világít is!

2022. július 07.

 

 

20220703_112057.jpg

 

Az igazság az, hogy van egy Foreo fogkefém. Mutattam már nektek, amikor egymásra találtunk - már a kefe és én. Azt viszont nem mondtam, hogy a gyerekem kicsit kiborult, nekem miért van ilyen menő Foreo Issa cuccom és neki ugye miért nincs. Nem kezeltem ezt a kérdést egy darabig, de a nyár elérkezésének magasságában újra elővettem. Merthogy azt gondolom, fontos a helyes és jó fogápolás, no meg az is, hogy a csemete boldog legyen. Így hosszú kutakodás után megtaláltam az ő korosztályának megfelelő Foreo Issa verziót. Annyira, de annyira örült neki, hogy az nem igaz. Ez neki már olyan menő. És amikor némi feltöltés után felfedezte, hogy ez világít is, hát ujjongott. Nagyon könnyű feltölteni és a szilikon és pbd keverék sörtékkel igazán egyszerű a fogmosás. 

  • javítja fogíny egészségét
  • hatékonyan tisztítja a fogközöket
  • masszírozza és javítja a fogíny vérkeringését

USB-ről tölthető és nem merül le hamar. Otthon feltöltöttem és ami szenzációs, hogy vízálló is, így nincs az a félelem, hogy gond lenne, ha rohangál közben a fürdőszobában. Nyilván a barátnőjéhez is átvitte megmutatni, amikor ott aludt. És hát nyilván most a barátnője is ilyet akar. Szerintem nem a pulzálás, hanem a mosolygós kis világító fej győzte meg őt. Engem meg az nyugtat meg, hogy ezzel jóval alaposabban tudja megmosni a fogát. Ja, több színben is kapható ám, mindenféle állatka nevük van a keféknek, ha a gyerekkel együtt választod, tuti, hogy lesz kedvence. 

20220703_111406.jpg

 

 

Nekünk Merry Berry Shark van, bizony ám! Ja, és még annyi, hogy egy töltéssel igen sokáig bírja, mert a táborozás előtt feltöltöttem neki és azóta sem raktam újra vissza, tehát eddig másfél hét simán pipa!

(Ja, majd világítás közben is lefotózom nektek, de azt inkább instán mutatom meg majd.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1817844861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása