Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. június 30.

 

 

miert_tortent_valami_zentai_anna.jpg

 

Amikor azon gondolkodsz, hogy miért történt meg veled valami, illetve mi az üzenete, tanítása az adott eseménynek, akkor a legjobb az, ha elvonatkoztatsz a felszínen lévő, látható történésektől. Ha a látásodat leszűkíted a felszínre, a kivel, hol és mi történtre, az éppen a megértés blokkja. Ki kell nyitnod a látásodat, tágítanod a gondolkodásodat. Nem számít, hogy hol, kivel és mi - az számít, hogy te mit élsz meg! Az számít, hogy meglásd a felszín mögött azt, hogy te miben és hogyan tudsz fejlődni, kiteljesedni a történések által. Az számít, hogyan segít oda, hogy tisztába jöjj önmagaddal és a szíved igaz vágyaival. Az számít, hogy merd felvállalni azt és beleállni abba és élni azt! Az számít, hogy te milyen utat jársz be ahhoz, hogy az önvalódat éld az élet minden terén.
A cél mindig pozitív, mindig jó érzés, öröm jár vele! Ami nem az, ami szenvedés vagy kétség, az az út során felvett illuzórikus, kidolgozandó mintázat, amitől megtisztulva válsz igazi önmagaddá.
Továbbra is alkalmazható az örökérvényű kérdés: ''ami történt, az hogyan szolgálja az én legfőbb, igaz vágyaim beteljesülését?"
Ui.: ..mi van, ha a történés arról is szólhat, hogy a te személyiségfejlődésed kell a pozitív változáshoz?..
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4417870779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása