Nesze!szer

Vidám vasárnap

2022. május 29.

 

 

kapcsolatokvegeonmagunk.jpg

 

AZÉRT NEM MŰKÖDNEK A KAPCSOLATOK, MERT LEMONDUNK ÖNMAGUNKRÓL, mert azt tanultuk, azt láttuk, azt mondták nekünk a szüleink, a társadalmiság, hogy ezt kell tenni.
A Kapcsolati szenvedésprogramokból való felszabadulás idejében járunk, melynek fő üzenete: MINDEN HELYZETBEN ÖNMAGADAT VÁLASZD ÉS EZZEL A MÁSIKNAK IS JÓT TESZEL. Ha az egyik fél lemond önmagáról azért, hogy a Kapcsolat működjön, az a másiknak sem lesz jó, mert akibe beleszeretett, akihez vonzódott, akit tisztelt, az szép lassan MEGSZŰNIK LÉTEZNI, ezzel pedig törvényszerű, hogy a Kapcsolat is elindul a lejtőn.
Az igazi Kapcsolatban MINDENKI ÖNMAGA TUD LENNI, szabadon megélheti önmagát, nem akarják és nem akar korlátozni, megfelelni, alárendelődni, megúszni, elhitetni, alkalmazkodni stb., a KAPCSOLAT NEM FÜGGŐSÉGI VISZONYRA ÉPÜL.
Akik eddig így működtek, most hatalmas FELÉBREDÉSBEN vannak, akik pedig függőségi viszonyaikat, hozott szenvedés programjaikat az elmúlt években kidolgozták, hatalmas hazatalálást, Kapcsolati kiteljesedést tapasztalhatnak. 
Akik most ébredeznek, ne féljenek a lezárástól, elengedéstől, gyásztól, radikális döntésektől stb., sokkal - sokkal jobb vár rájuk, ha megengedik MAGuknak, hogy minden helyzetben önMAGukat válasszák.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6117841649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása