Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. március 31.

 

boldogsag_megerdemlem.jpg

 

Megérdemlem a boldogságot, a teljességet, az egészséget, a lelki békét, a javakat az Univerzum által, amely minden létezőnek egyaránt jár.
Megérdemlem. Nem csak úgy, hanem azért, mert megdolgoztam érte, megdolgoztam magam, néha fényben, néha sötétségben és nem féltem alászállni a saját poklomba sem.
Ezért érdemlem meg.
Ajándékként, Önmagamnak a Mindenségtől, ami szintén én vagyok.
Megérdemlem, hogy megengedjem magamnak, hogy nem kell már hinnem abban, hogy még valamit tennem kell.
Megérdemlem, hogy érezzem, már mindent megtettem, lehet vége a szenvedéseken keresztüli tapasztalásnak, ha úgy döntök és képes vagyok végre annyira szeretni magam, hogy belássam büszkeséggel kell eltöltsön, hogy ennyi mindent kibírtam és nem dőltem hátra. Tettem, amit tudtam és ez a minden a Mindenség szerint.
Megérdemlek egy boldog, teljes, egészséges, áldott életet!
Megérdemlem, mert megdolgoztam érte, és már csak annyi a dolgom, hogy ne álljak ellen a jónak, elfogadjam azt, hogy minden a Teremtő akarata és megérezzem, hogy a tenyerén hordoz és hordozott mindig is.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2617791608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása